Да сложим секса на мястото му, или какво каза Дрю Баримор

Александра Попова 18 January 2023

Снимка: getty images/guiliver

Дрю Баримор, видиш ли, не била правила секс от шест години. Години, да, не месеци. Хайде сега, не Е-кайте, нека чуем какво има да каже жената.

Да започнем отначало. То първо Андрю Гарфийлд, по-известен като онзи от „Спайдърмен“, се жалвал как преди няколко години, за да влезе в ролята на йезуитски свещеник за филм, се въздържал от секс 6 месеца. И Дрю се впуснала в коментари и взела, че изтропала как това не било голяма работа и тя самата можела с години. И като завалели едни коментари. Ма то прах трябвало да се бърше от време на време, ма то паяжини щели да плъзнат по ония места, ма то не било, дет се вика, хуманно. Чак ѝ подхвърлили в лицето, че мрази секса. И Дрю седнала и отговорила подобаващо на света с мъдрото си, необезпокоявано от плътски щения 47-годишно перо. И ей така, между другото, успяла и да му натрие носа. Как ли? Нека видим:

1. След две деца и раздяла с баща им тя не е имала връзка с друг мъж и просто е пренасочила любовта към себе си и към двете си дъщери.

Браво на Дрю! Практична жена. И без това няма сила освен безусловната майчина любов, която да те накара да ставаш по седемнайсет пъти на нощ за вода, за „пишка ми се“, заради страх от тъмното или от намъкнало се под леглото свирепо и очевидно бая гъвкаво чудовище, за „не знам къде ми е жълтата шнолка“, и разбира се, за любимото ми: „Ама, мамо, ти да не би да СПИШ?“. Така че най-добре да си я пестим любовта, вместо да я раздаваме наляво и надясно, пък било то и на евентуален холивудски колега. Освен ако не говорим за Райън Гослинг, де. Тогава не е необходимо да сме толкова стиснати.

2. Връзките отдавна не били приоритет за нея, макар че осъзнава, че някои хора имат нуждата веднага да се впуснат в нова след раздяла.

Аз имам приятел, който беше взел малко присърце тая нужда от нови връзки след раздяла. Ма дотам, че един ден ми се жалваше, че му омръзнало да гледа голи жени, искал ги вече облечени. Има-няма две седмици след този ни проникновен разговор беше отскочил до магазина да си купи хляб и се беше върнал с жена. Не знам как я беше свършил тая работа на практика, но реших да не задълбавам. Едно е сигурно – когато Дрю отскача до магазина за хляб, тя се връща с хляб. Отново точка за нея.

3. На близо 48 години тя имала различно виждане за интимността от това, което е имала, докато е растяла.

Някак неволно пред очите ми изскочи оная сцена с Джим от „Американски пай“, лепилото и видеокасетката. Да, същият онзи „Американски пай“, на който поколението Z сложи лейбъл „сексистки“, очевидно защото в него нямаше нищо за газели, антилопи, пръскане на дисплеи, панели и прочее високотехнологични събития. Та тук отново ще трябва да се съгласим с Дрю. Като че ли е по-добре да поскърцваш тук-там, отколкото да се обливаш денонощно в собствените си хормони и да се разхождаш по покривите с ръка, залепена за половите ти органи. Или, не дай си боже, да се съвокупляваш с пай. Че то само брашното се качи с близо 12 процента от януари.

4. Имало е момент в живота ѝ, в който 6 месеца суша действително щели да ѝ се сторят екстремни, но сега гледа на нещата от друга страна.

Напълно те разбираме, Дрю. Идва момент в живота на човек, когато възприятието за време се променя из основи. И не, не говоря за висенето на опашка пред офисите на „Спийди“. Този време-пространствен феномен трудно подлежи на коментар. Просто никой не очакваше, че само за някакви си мижави 2 месеца скромна група от професионалисти, въоръжени с чук, ще успеят да превърнат жълтите ни павета в малко по-екстремен прочит на созополските дюни.

5. Тя отглеждала две дъщери в свят, в който образите и посланията, свързани с интимност, противоречат на това, в което вярва.

Всички минаваме през това, Дрю. Ние можем и да повтаряме денонощно на децата си как е най-важно да сме добри, мили, себе си и прочее, но после ще мине Шарл Перо и с един замах ще им павира пътя към естетичните клиники с репликата: „Погледнал девойката и в миг се влюбил в красотата ѝ“. Ако някак се справим с това, идва ред на съвсем небрежната некрофилия в Снежанка. А след нея и на това да пуснем на детето си клипа на “Let love be your energy” на Роби Уилямс, съвсем забравяйки, че героят на Роби тича в края му само по чаркове за един бърз секс сред природата, пък бил той и анимиран. Или това май съм само аз... Така или иначе Дрю тук има да ни догонва. Може и да ѝ се наложи да обсъди някоя и друга сцена в „Еуфория“ или поредния „ует ес пуси“ текст на Карди Би, но никога няма да има удоволствието да проследи приключенията на лирическата героиня на Гери-Никол от каймака на българското културно наследство „Биткойн“, а именно: „Най-добрата, на олигарсите мечтата, горят телата…“

6. Най-накрая е намерила това, което е търсила цял живот, да бъде една спокойна жена, а не бомбастична купонджийка.

Рано или късно всеки стига момента, в който отказва среща в девет на Попа, за да си остане вкъщи по негримирано лице и средно лекьосан анцуг в компанията на някой с фамилия Ланистър и нещо високовъглехидратно в кутия. Както и рано или късно всеки се излъгва да отиде на среща в девет на Попа за по „едно питие“ и да се прибере в 4 сутринта, защото „днес имаме баба“; след което си припомня защо вече избягва да го прави. Още по-малко пък бомбастично.

В заключение Дрю ни съветва да намерим това, което ни кара да се чувстваме добре, и да се стремим към него. Всички, казва тя, заслужаваме да получаваме любов и всички трябва да я даваме. Но сексът и любовта са две различни неща и сексът е просто израз на любов.

Абсолютно сме съгласни с теб, Дрю! Намерете каквото ви кара да се чувствате добре, и се придържайте към него. Ако ще и това да означава 6 години да не правите секс. Дори и с пай.

1 КОМЕНТАР
1
Мария- Читател
18 January 2023, 15:13

Ако това е чувството виза хумор, много жалко!
И за това печатене на букви под формата на статия сте имали и наглостта да вземете пари за хонорар!
Жалко и за работодателя ви!
Пошла работа... при това публикувана!

ТВОЯТ КОМЕНТАР