Меган Маркъл и ТАЗИ бяла рокля на Louis Vuitton

eva.bg 07 December 2022

Снимка: getty images/guliver

Броени часове преди дебюта на скандалния документален филм за принц Хари и Меган Маркъл, в който се очаква двамата да направят много разкрития от кухнята на кралското семейство, те пристигнаха в Ню Йорк, за да получат специална награда.

Призът е за приноса им в борбата срещу расизма и бе връчена от неправителствената организация за защита на правата на човека на името на Робърт Кенеди. Ще припомним, че една от причините Меган и Хари да решат да напуснат Англия и да се отделят от кралското семейство е именно проявеният расизъм спрямо Меган и децата им. Обвиненията за расистко поведение са както спрямо членове на кралското семейство, така и от страна на медиите във Великобритания.

Така че за тази специална вечер Меган Маркъл се бе постарала да изглежда подобаващо. Тя избра бяла рокля на Louis Vuitton – едновременно класически дизайни, но със смели детайли, показващи силната й женска природа.

Като аксесоар към тоалета бе заложила на пръстен от личната колекция на покойната принцеса Даяна. А принц Хари бе неотменно до нея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР