Ах, този танц! Ах, тази Джена Ортега!

„Wednesday“ на Тим Бъртън е абсолютен телевизионен хит

eva.bg 06 December 2022

Ако се чудите какви са тези странни движения на това момиче с готик визия, то явно не сте чували за най-големия телевизионен хит в момента. Става въпрос за сериала „Wednesday“ на режисьора Тим Бъртън и продуциран от Нетфликс.

Да, семейство Адамс се завръщат и начинът, по който Бъртън и актьорите му пресъздадоха за малкия екран тази мрачна, забавна, модна и интригуваща като сюжет история заслужава огромния интерес. Това е най-гледаният сериал в момента, надминавайки предишния рекордьор на Нетфликс „Stranger Things”.

Главната роля се изпълнява от Джена Ортега, но в сериала участват още Катрин Зита-Джоунс, Гуендолин Кристи, Кристина Ричи.

Всичко в сериала се превръща в хит – от актьорите, през дрехите, до декорите и ефектите. Но този танц на Джена Ортега е абсолютен и безспорен хит в социалните мрежи.

Той е част от сцената, в която героинята на Ортега е на бал с кавалера си. Движенията са измислени изцяло от актрисата и в моменти всички в социалните мрежи се надпреварват да ги имитират. Потанцувайте и вие!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР