Джаферович напусна „Игри на волята“

25 November 2022

Една от най-коментираните участнички в тв предаването “Игри на волята: България” не успя да се справи с предизвикателствата на поредните елиминации и напусна Арената. Евгения Джаферович си тръгна от състезанието, победена от Георги и Ралица.

Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България”. Те трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по трудното трасе. Георги успя да извоюва ключова победа, която му спечели място в състезанието, както и цялото богатството от грошове на Джаферович.

Въпреки силния вятър, който обръщаше парчетата от пъзела, Ралица успя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович, за която състезанието приключи. “В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това” - сподели Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената завинаги.

Припомняме ви интервюто ни с Евгения Джаферович, която ще остане в историята на предаването като една от най-коментираните и интересни състезателки: Евгения Джаферович за изпитанията, бодипозитивизма и фациалис

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР