Силата на бионауката

Нощен серум Blue Retinol на Biotherm

11 November 2022

Снимка: пресофис на марката

Бионауката на Biotherm достигна ново ниво благодарение на нощния серум Blue Retinol. Ново поколение грижа за кожа, която съчетава регенеративното действие на екстракт Life Planktonи чист ретинол – често считан за златен стандарт в съставките в грижата за кожата.

Резултатът е действието на чист ретинол във веган формула. Клинично доказано намалява бръчките при 100 % от жените и подобрява качеството на кожата, като я оставя по-равномерна и гладка.

Нощният серум Blue Retinol е в унисон с основните ценности на Biotherm: 92 % биоразградима веган формула, отговорна към морската екосистема, а опаковката с екодизайн е изработена с 25 % рециклирано стъкло.

Когато не е изложена на агресивните въздействия на околната среда, основно през нощта, кожата се регенерира. През нощта абсорбцията на продукти за грижа е оптимална, коетоповишава ефективността.

Нощният серум Blue Retinolе предназначен за употреба през нощта, тъй като ретинолът може да причини чувствителност към слънчевото лъчение. Чистият ретинол е изключително ефективна съставка, към която кожата се нуждае от известно време за адаптация. При първоначална употреба е препоръчително е прилагате половин доза от серума през вечер, възможно е първоначално даизпитате леко зачервяване, дискомфорт и сухота на кожата. Копринената текстура се абсорбира бързо и не оставя усещане за омазняване.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР