По-свеж и младежки вид в зоната около очите?

Да, възможно е! С biotrade околоочен серум

eva.bg 07 November 2022

„Красотата на една жена трябва да се вижда в нейните очи, защото това е вратата към нейното сърце. Мястото, където обитава любовта.“ 

На любимата ни Одри Хепбърн приписват тези думи. Не знаем дали ги е казала, но със сигурност са вдъхновяващо начало за този текст. Вярваме, че красотата и любовта у една жена наистина се улавят в погледа й, в излъчването й. И тук говорим за любовта към себе си преди всичко. Защото с тази любов започва грижата за нас самите и онова толкова важно здравословно отношение към душата, лицето и тялото ни. С любовта към себе си започва и красотата.

Грижата за кожата не е каприз, а отговорност. Също е и инвестиция, която си възвръщаме с времето, защото именно времето тече необратимо и само от нас зависи в какви отношения ще сме с него и то – с нас, дали ще ускорим или забавим стареенето на кожата. Некомфортна е сухата и подпухнала кожа. Ужасяващи са торбичките и тъмните кръгове под очите. Фините линии и бръчки и онова неприятно усещане за умора са нещо, върху което трябва да започнем да работим навреме.

За да изглеждаме добре и да се чувстваме добре в кожата си, са необходими информиран, умен подход и постоянство. Например хубаво е да знаем, че кожата около очите е много по-чувствителна и деликатна, ето защо тя изисква специфична грижа. Околоочните кремове и серуми днес са топ продукт в бюти рутината на модерната жена. За да изберем марка, първо се запознаваме с активните съставки на продуктите и тяхното действие.

Вниманието ни привлече озаряващият крем-серум против бръчки и тъмни кръгове на biotrade. Ще се изненадате колко нежно хидратира кожата в зоната около очите, докато същевременно формулата му е много интензивна.

Хиалуроновата киселина осигурява мощна хидратация за мигновен изглаждащ и стягащ ефект. Коктейлът от пептиди видимо намалява подпухването и тъмните кръгове под очите. Кофеинът подобрява кръвообращението и намалява отока в околоочната зона. Рускогенинът свива кръвоносните съдове и укрепва еластичността на венозните стени. Скваланът омекотява и подобрява еластичността на кожата. Транексамовата киселина укрепва стените на съдовете в околоочната зона, изравнява тена, трайно изсветлява и озарява кожата. 

Околоочният серум на biotrade не дразни очите. Изпълва фините линии и бръчки. Марката обещава мигновен ефект за озарен поглед, по-свеж и младежки вид в зоната около очите и това обещание не е напразно. Патентованата формула Eyeliss™ by Sederma е тествана от 20 жени на възраст 40-60 години. В рамките на клинично проучване те са поставяли по две апликации дневно в продължение на 56 дни. В резултат торбичките и тъмните кръгове са намалели с до 70%, кожата е била тонизирана и е дрениран венозният застой с до 52%, околоочният контур се е стегнал и оформил с до 62%.

Pure Skin серията на biotrade включва също измиваща пяна, детокс сапун, ексфолиращ тоник за лице, озаряващ дневен крем с ниацинамид и хиалуронова киселина SPF50+ и озаряващ нощен флуид. За пълноценна и цялостна бюти рутина, чиста кожа и младост, която е в несесера и ръцете ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР