Най-луксозният фитнес и спа център е у нас

Este Fitness & Spa Надя Халачева с международен приз от Word Luxury Spa Awards

eva.bg 28 October 2022

Снимка: личен архив

Este Fitness & Spa стана носител на наградата Global Luxury Fitness Spa (най-луксозен фитнес и спа център в света) за 2022 г. от престижния и единствен по рода си международен конкурс Luxury Spa Awards. Призът бе връчен по време на официална церемония на Надя Халачева, мениджър на комплекса.

„Изключително съм развълнувана, защото за мен и целия ни екип това е заслужено признание. За мен е предизвикателство да съм част от процеса за издигането на луксозните спа услуги в България до най-високо световно ниво“, сподели Надя Халачева по време на връчването на наградата.

Конкуренцията за наградите е впечатляваща. На тазгодишното издание в оспорваната надпревара се включиха 700 луксозни спа центрове от цял свят в няколко различни категории на глобално и регионално ниво. Сред тях бяха представители на световно известни вериги от цял свят.

Прецизно жури оценява кандидатите на база отзивите от клиенти и специална скала за нивото на предлаганото качество. Конкурсът има за цел да избере и отличи най-върховните постиженията в сферата на спа услугите, а наградените получават безпрецедентно международно признание. Затова и призът за Este Fitness & Spa е особено ценен.

Церемонията по награждаването на най-добрите спа центрове в света се проведе в луксозния комплекс Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace в Анталия, Турция. На бляскавото събитие присъстваха над 400 елитни професионалисти и водещи експерти в сферата на спа центровете.

Голямото отличие е поредно признание за Надя Халачева, която е част от създаването на луксозния спа център, намиращ се в елитен квартал на София. Тя може да се похвали и с други топ награди – няколко пъти е отличена с международно признание Best Spa Manager, а Este Fitness & Spa печели наградата „Luxury Fitness Spa“ за целия свят в три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г., както и призът “Luxury Wellness Spa”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР