Рене Зелуегър се омъжва

„Понякога нещата идват при вас в точното време и всъщност точното време често е най-неочакваното“

eva.bg 30 October 2022

С филма „Джуди“, в който се превъплъщава в образа на Джуди Гарланд, Рене Зелуегър спечели „Оскар“. Това обаче съвсем не е единственото хубаво нещо, появило се неочаквано в живота на актрисата.

Миналия юни Зелуегър работи заедно с Ант Анстед, докато снима епизод от неговата риалити поредица по Discovery+, Celebrity IOU: Joyride. Неусетно между телевизионния водещ и холивудската звезда започват да прехвърчат искри.

Вярвам в любовта, но не седя да я чакам. Купувам къщи.
Първоначално двамата не афишират връзката си, но няколко пъти папараци успяват да ги заснемат. Един от първите кадри датира от юли миналата година, когато актрисата е заснета на балкона в дома на телевизионния водещ в Лагуна Бийч, Калифорния.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

В публикувано видео в Инстаграм профила на Анстед по случай 4 юли феновете бързо забелязват Рене Зелуегър, гушнала 2-годишния му син Хъдсън. Ант Анстед е разведен и води дело за попечителство с бившата си съпруга – Кристина Хол. Анстед има още един брак преди този с Кристина, от който има две големи деца.

Рене Зелуегър е била омъжена веднъж, за Кени Чесни през 2005 г., като двамата анулират брака си след само четири месеца. Сред най-известните любови на звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ са Джим Кери и Брадли Купър.

През август 2021 г. Зелуегър и Анстед се появяват заедно за първи път на публично събитие. За Entertainment Tonight водещият споделя: „Понякога нещата идват при вас в точното време и всъщност точното време често е най-неочакваното“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

„Обичам да водя приятни разговори с мъж, който ме учи на нещо, ядосва ме, предизвиква моето любопитство. Едва тогава намирам този мъж за привлекателен.“

В интервю за Harper's Bazaar от март тази година Рене Зелуегър разкрива, че се е решила да участва в Celebrity IOU: Joyride, след като е гледала епизод с Брад Пит. Освен това е преценила, че шоуто ще бъде добър начин да се почетат медицинските сестри, които са се грижили за нейната приятелка и публицист Нанси Райдър, която умира през юни 2020 г. Сега Рене и Ант, който е 10 години по-млад от нея, обичат да мислят за факта, че Нанси ги е събрала след смъртта си.

„Шегуваме се с това. Тя винаги даваше всичко от себе си. Това ме кара да се усмихвам. Усмихвам се, като си помисля за случайността на всичко това“, казва Рене Зелуегър.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

От миналата година Зелуегър и Анстед са неразделни. Близки до двойката намекват, че колкото и видимо актрисата и тв водещият да не пришпорват нещата, се чувстват готови да преминат към следващия по-сериозен етап в отношенията си, а именно годеж и сватба.

„Майчинството никога не ми е било амбиция. Аз не мисля по този начин. Никога не съм имала очаквания от типа на: „Когато стана на 19, ще направя това, а докато навърша 25, ще съм направила това“. Просто приемам нещата такива, каквито са, всеки ден. И ако в даден момент се случи, всичко е наред.“

Ако се върнем назад в годините, няма как да не си спомним момента, в който Рене Зелуегър се превърна в голяма холивудска звезда. Няма и да пропуснем важния детайл, че за това актрисата трябва да благодари не на някой друг, а на Том Круз. Круз лично избра неопитната тогава Зелуегър за ролята на любимата си Дороти Бойд в „Джери Магуайър“. Той нито веднъж не съжали за избора си и по-късно похвали Рене, наричайки я „основното ядро на човечност във филма“.

Всяка година Зелуегър получава специален подарък за рождения си ден от Том Круз. Актьорът е известен с навика си редовно да изпраща подаръци на бивши колеги. Рене не разкрива какви подаръци получава от Том, само казва: „Той винаги е толкова внимателен и щедър“.

Нещо любопитно. Когато получава ролята на Бриджит Джоунс в популярната романтична комедия, Зелуегър на практика е избрана пред куп други актриси. Причината за това обаче е малко смущаваща. Рене Зелуегър е предпочетена пред Рейчъл Вайс например отчасти защото Вайс е „твърде красива“.

За да изиграе Бриджит Джоунс, Рене Зелуегър е трябвало да качи 10 кг. Направила го е, като е консумирала основно пица, десерти и протеинови шейкове. В свое интервю актрисата признава, че след снимките и излизането на филма много мъже в живота й са харесвали новата й фигура и тя дори е обмисляла да задържи това тегло. В крайна сметка е решила да отслабне.

Дълбоко в себе си аз съм момиче от Тексас, което търси онази голяма романтика, за която всяко момиче мечтае.
В периода 2010 г.-2016 г. Рене Зелуегър си взима дълга почивка от Холивуд. Причината е изтощение. Актрисата дори не е можела да понася звука на собствения си глас. След завръщането й в светлината на прожекторите феновете бързо забелязват, че Зелуегър изглежда много по-различно, особено лицето й, и започват остро да я критикуват, че е прекалила с пластичните операции. Рене Зелуегър отхвърли тогава слуховете в есе, което бе публикувано в Huffington Post, и приписа промяната във външния си вид на факта, че просто е остаряла. 

Рене Зелуегър е носителка на две награди „Оскар“, две награди БАФТА, четири награди „Златен глобус“ и още куп отличия. Най-новият сериал с нейно участието е The Thing About Pam, базиран на действителни събития. Тази роля е още едно доказателство, че Рене е кралица на чудовищно добрите екранни трансформации.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР