Есента ни хвана за ръка и ни доведе до ново място за красиви дрехи

Новият магазин на BSB отваря врати в Sofia Ring Mall на ет. 2

eva.bg 13 October 2022

Обожаваме есента! И й се доверяваме напълно, що се отнася до цветове, вкусове, нежност, чувственост и топли прегръдки под формата на красиви и качествени дрехи.

Тръгнахме по стъпките на есента и стигнахме до Sofia Ring Mall. Там отваря врати новият магазин на BSB. Роденият в Гърция и познат в още 21 страни по света бранд приветства всички жени, които обичат модата, имат модерен лайфстайл и желаят да изразяват своята индивидуалност, привлекателност и женственост чрез избора си на дрехи.

Новата есенно-зимна колекция на BSB приковава погледите с наситени цветове, обагрящи безкомпромисно елегантни силуети и кройки. Синьо, зелено, фуксия, червено дават категорична заявка за актуалност и отключват модерно женствено излъчване. Допълва ги черното, за да не пропусне да напомни за класическия и непреходен стил, неподвластен на сезони, тенденции и колекции.

Каре, туид, анималистични принтове и богати десени, освен монохромните дизайни, рисуват портрета на съвременната независима жена, която, хвърляйки поглед в огледалото сутрин преди работа, казва „харесва ми как изглеждаш днес!“.

Вълна, памук, коприна, кожа, дантела обгръщат тялото, осигурявайки му усещане за комфорт и безупречна визия. За всяка от нас, която с лекота печели внимание, доверие и аплодисменти в динамичното бизнес ежедневие.

За свободното време са кежуал предложенията. Те идват с неизчерпаем набор от възможности за смели комбинации от типа mix & match и layering. Карето и анималистичните принтове откриваме и тук, като до тях застават и приглушени милитъри мотиви.

Аксесоарите са последният и задължителен елемент, който превръща всеки аутфит в малък шедьовър на личния стил и усет за мода. За жените с младежки дух, които не се колебаят да експериментират и да се откроят в тълпата. За тези от нас, които се вълнуват от изкуството, наречено street style.

Новата колекция ви очаква в новия магазин на BSB на ет. 2 в Sofia Ring Mall и на сайта. А от 13 до 23 октомври при покупка на стойност над 300 лв. онлайн или в някой от магазините на марката ще получите 30 лв. подаръчен ваучер, който можете да ползвате при следваща покупка до края на промоцията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР