Брад Пит обвини Анджелина Джоли в лъжи

eva.bg 07 October 2022

Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли се разпалва отново и по всичко личи, че добрият тон този път няма да бъде запазен.

Досега двамата така и не стигнаха до големи скандали, въпреки признанията на Брад Пит, че е прекалявал с алкохола и обвиненията на Джоли, че се е държал зле с децата при едно от напиванията си в частен самолет. Този път двамата се разровиха доста в мръсното пране.

Повод за настоящото вадене на кирливите ризи е, че не могат да се разберат с подялбата на имението им във Франция и поради тази причина се съдят. Това, от своя страна, стана причина Джоли отново да прибегне до скандала в самолета, случил се през септември 2016 година и след който тя поиска развод от Пит.

Според настоящите й обвинения, Брад Пит се е опитал да души едно от децата, нея пък я ехванал за косата и я е ударил в стената.

Брад Пит обаче отрече тези обвинения. Говорителят му заяви, че няма публично да обяснява какво точно се е случило, а ще го направи в съда по време на самия процес. Адвокатите му твърдят, че Анджелина Джоли е водена от желание за отмъщение и затова е предприела тази персонална атака срещу бившия си съпруг. Нейната цел е да срине имиджа и авторитета му с подобни обвинения.

Може само да се надяваме нещата да не станат толкова грозни, колкото при развода на Джони Деп и Амбър Хърд, защото няма как единият да излезе сух от подобен скандал.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР