Мирей Матийо ще пее у нас на 24 октомври у нас

eva.bg 05 October 2022

Мирей Матийо ще завладее публиката в зала 1 на НДК на 24 октомври 2022 г. със своето грандиозно шоу. Предварително обявената дата за концерта бе друга, но поради отпадането на запланувани концерти в Русия, които е невъзможно да се изпълнят в настоящата международна обстановка, е взето решение да гостува е нас по-рано.

Мирей Матийо ще зарадва хилядите си фенове в България с невероятно шоу. Тя ще гостува за първи път у нас с бляскав концерт и най-емблематичните си и обичани песни. Значителна част от билетите вече са продадени, а всички пропуски, закупени до момента, ще важат за новата дата без необходимост от презаверяване.

„Откакто майка ми си отиде през март 2016, посвещавам края на спектакъла си на нея с “Maman la plus belle du monde“ („Мама, най-хубавата на света“), защото знам, че тя ме защитава и бди над цялото ми семейство. Моята кариера започна от телевизионно състезание. Изпълнявах музика на госпожа Едит Пиаф. Публиката ме откри и хареса с нейна песен в телевизионното състезание Le jeu de la chance. Оттогава винаги й отдавам почит, когато изляза на сцена. Продължавам да пея песните й. Не съм срещала госпожа Едит Пиаф, която ще остане завинаги в сърцето на публиката като голямата дама на френския шансон. Ако трябва обаче да избера един, който ме е вдъхновявал и който ще остане завинаги в сърцето ми, това е мама“, това каза преди време в интервю за EVA Мирей Матийо.

Цялото интервю може да прочетете тук: Мирей Матийо - моят кислород, моят смисъл, моята радост да съм жива.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР