Семейство Болдуин в цялата им многолюдна прелест

eva.bg 04 October 2022

Снимка: Instagram

Алек и Хилария Болдуин с гордост споделиха в социалните мрежи първата си семейна снимка вече като деветчленно семейство.

Преди броени дни на бял свят се появи седмото им дете, което на снимката е в ръцете на майка си. Бебето е момиченце, което двамата кръстиха Илария.

От семейния портрет липсва дъщерята на Алек Болдуин от предишния му брак – с Ким Бейсингър. Така че ако трябва да сме напълно точно в сметките, за 64-годишния актьор това е осмо дете.

„Първата обща снимка с най-малката Болдуин!“, коментира към кадъра Хилария, добавяйки, че са истински dream team.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Най-малкото седмо дете на семейство Болдуин се роди на 22 септември. Останалите му братя и сестри са: Кармен на 9 години, Рафаел на 7, Леонардо на 5, Ромео на 4, Едуардо е почти на 2, а Мария-Лучия на 18 месеца. Само шестото им дете е родено от сурогатна майка, а всички останали са износени и родени от Хилария.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Много радост и щастие има в живота на семейство Болдуин, но и много притеснения. След като случайно застреля човек от екипа си на снимачната площадка последния филм, с пистолет, в който не би трябвало да има истински патрони, сега Алек Болдуин е изправен пред криминален процес и сериозни обвинения.

На този етап обаче, нищо не може да свали усмивката от лицето на 64-годишния Болдуин. Не и когато е сред тези малки ангелчета.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР