Семейство Клуни раздава награди и цялото звездно войнство бе там

eva.bg 30 September 2022

Снимка: getty images/guliver

За първи път фондацията на семейство Клуни, носеща тяхното име, раздава награди на бляскава церемония. И нямаше как Джордж и съпругата му Амал да не съберат цялото холивудско войнство, за да им дадат мощно звездно рамо за това начинание.

Името на наградите е Justice Albie Awards и бяха раздадени в Ню Йорк. Те са кръстена на съдията и адвокат Albie Sachs от Южна Африка, който е вкаран в затвора заради борбата си с апартейда.

Самите отличия се връчват на „журналисти, лидери в борбата за човешките права и защитници на глобалната справедливост, които поставят себе си в голям риск, за да вършат работата си“.

За церемонията Амал Клуни бе облечена в златиста рокля по тялото на Atelier Versace, а сред гостите на звездното събитие беше и дизайнерката Донатела Версаче.

На червения килим застанаха и семейните приятели на Клуни – Синди Крауфорд със съпруга си Ранди Гербер.

Както и Джулия Робъртс, с която Клуни играе в най-новия си филм, Мерил Стрийп с една от дъщерите си и съпруга й, Дрю Баримор, Итън Хоук, Дуа Липа, Оскар Айзък, бившата вече приятелка на Леонардо ди Каприо – Камила Мороне, както и много други.

Вижте снимките в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР