Ароматът на модерната автентична мъжественост

Armani Code Parfume

eva.bg 22 September 2022

Повече от 250 гости от 9 държави се събраха в Музея на модерното изкуство, Загреб, за представянето на Armani Code Parfume, който се характеризира с иновативен флакон и екологичен дизайн.

Със своя авангарден дух, парфюмът разрушава остарелия архетип на мъжествеността, като извежда на преден план автентичните ценности на себеизразяване. Отразява същността на еволюиралата, модерна мъжественост, с нов иновативен флакон, нов олфактивен състав и устойчиви ангажименти.



Свързва се със съвременния мъж, който избира да пренапише кода на мъжествеността, мъж, който непрекъснато се движи напред.

„Моята представа за мъжественост е свободна от модели и догми. Работата ми, от дрехи до парфюми, не може да бъде по-далеч от стереотипното и се стреми към постоянното пренаписване на кодове. Този нов аромат е още една стъпка в тази посока. Да бъдеш мъж днес означава свободно да изразяваш елегантността и следователно да намериш баланса и хармонията между това, което избираш да облечеш, и това, което имаш в себе си, твоя начин да се представиш и съществуваш“, казва Джорджо Армани.



Новият флакон представя модерен, мъжествен подход към лукса, красив предмет, който да запазите. В иновативния си, отчетлив дизайн флаконът създава нов графичен почерк. Неговата закръглена, но квадратна форма подсказва новата идентичност на ароматите Armani Code.

Проектиран в елегантно черно, стъкленият флакон е изработен в заоблена, но квадратна форма с фина, градуирана стъклена основа.

Магнитната капачка с монограм Giorgio Armani се затваря с щракване за по-приятно сетивно изживяване.



Британският актьор Реже-Жан Пейдж е новото лице на ароматите на Armani Code. Той участва в кампанията за представяне на новия парфюм, заснета от френския режисьор Ману Косу и британския фотограф Деймън Бейкър.

Рекламният клип на режисьора Ману Косу за кампанията на ARMANI CODE PARFUM изобразява решителното движение на Реже-Жан Пейдж напред в един обърнат свят. Времето спира, когато Реже-Жан Пейдж преживява връзка, която го спира, когато се натъква на австралийския модел Бамби Нортууд-Блайт. Именно тази връзка, въплътена в Armani Code Parfume, поставя света в правилния му ред. Всичко, което е необходимо, е момент на истинска връзка, за да се постави светът в правилната му, движеща се напред посока. Човешката връзка се оказва най-мощният двигател за знания, прогрес и съпричастност.



Реже-Жан Пейдж, който е роден в Лондон, започва в театъра, а след това играе малки роли в телевизията, преди да наложи името си на големия екран. Ролята, с която пробива, е на херцога на Хейстингс в първия сезон на поредицата „Бриджъртън“.

Чрез новата си роля Реже-Жан Пейдж се присъединява към Armani beauty заедно с актрисите Кейт Бланшет, Жонг Чукси, Адрия Архона, Алис Пагани и Грета Феро; актьорите Джаксън Йе и Николас Хоулт; и моделите Барбара Палвин, Мадисин Риан и Валентина Сампайо. Всяко лице на Armani beauty по свой уникален начин въплъщава представата за красота на Джорджо Армани.

Новият аромат използва дървесната, ароматна същност на емблематичния аромат на Armani Code и го насища с чувствен полъх, благодарение на комбинацията от нотки на ирис. Тази комбинация предизвиква силно усещане за движение, улавяйки същността на мъж, който постоянно е на ход.

Новият парфюм Armani Code Parfume е изработен от Антоан Майсондийо (Givaudan), главният парфюмерист зад оригиналния аромат Armani Code, който дебютира през 2004 г. Избирайки най-редките и най-ценни съставки, независимо дали са от натурален или синтетични, Антоан Майсондийо създава неповторим отличителен аромат.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР