Червилото, което не оставя следи

По-точно нарича се тинт за устни и е супердълготрайно

eva.bg 23 September 2022

И есента е време за вино и целувки! Влюбени или не, всички обичаме да изглеждаме перфектно. А червилото е онази неизменна част от визията ни, която ни кара да се чувстваме уверени в себе си. Сякаш можем да постигнем всичко!

Винаги сме се възхищавали на жените, което умеят да носят червило. Нали се сещате: разговарят, отпиват от чашата си с кафе, аперитив или вино, хранят се, смеят се, забавляват се, казват без думи „Обичам те“, а то, червилото, си е все там, където трябва да бъде. Върху устните, прецизно нанесено по контура, без ни най-малък недостатък. Наситен, равномерен цвят часове наред. И на всичкото отгоре някак с лекота и без излишни усилия. Да, възможно е! С Bell HYPOAllergenic дълготраен устойчив тинт за устни.

Ако се питате какво е тинт, ще ви обясним съвсем накратко. Това е грим за устни, вдъхновен от Азия и представляващ нещо средно между червило и сенки. Продуктът на Bell HYPOAllergenic е с лека кремообразна консистенция, която се запазва върху устните в продължние на часове, осигурявайки жив, наситен цвят. Съдържа хидратиращ екстракт от диня, който се грижи за нежната кожа на устните, без да създава неприятен лепкав слой. Осигурява дълготраен цвят и оптично изглажда устните. И можете да насищате плътността на червилото до желаната степен.

Формулата на Bell HYPOAllergenic дълготраен устойчив тинт за устни е изцяло веган и в съответствие с концепцията за чиста красота, която брандът целеустремено и вдъхновено налага. Продуктите от портфолиото са подходящи за всеки тип кожа, но преди всичко отговарят на нуждите на чувствителната кожа, като предлагат подходяща индивидуална грижа с отлична поносимост. Не съдържат аромати. Oбогатени са с витамини, натурални восъци и растителни масла. Не са тествани върху животни.

Но да се върнем на устните, целувките и наздравиците, които предстоят. Bell HYPOAllergenic дълготраен устойчив тинт за устни можете да откриете в избрани магазини dm в София и Варна и онлайн на taotastore.com. За да бъдете от онези жени, на които всички ние тайничко или явно винаги сме се възхищавали. Само си изберете цвят!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР