Едно събитие с френски финес

eva.bg 14 September 2022

Снимка: Пресофис на марката

Френската козметична марка, експерт в персонализираната грижа за кожата – Biologique Recherche, организираспециално събитие в София, в прекрасната атмосфера на Посолството на Франция в България.

Присъстваха специални гости от Париж – Руперт Шмид и др. Филип Аллуш. Те споделиха своята визия за грижата за кожата и начина на живот.

Като почитател на женската красота, трябва да заявя, че се вдъхновявам именно от такива, като вас, красивите български жени, така че това е много важно мое вдъхновение. Винаги когато създавам нов продукт, аз мисля за такива места и за такава аудитория пред която след това ще ги представям“, каза др. Филип Аллуш.

Бих искал да благодаря на целия екип на Biologique Recherche България, на Весела за това, което нейният екип е постигнал до момента, а и за това, което съм убеден, че ще постигне от тук нататък, защото това което правите е изключително впечатляващо“, заяви Руперт Шмид.

Домакин на събитието бе Весела Куртева, представител на Biologique Rechercheза България.

Гостите бяха посрещнати от специално подготвени авторски коктейли, украсени със стръкче гипсофила – цветето, което присъстваше в декорацията на Посолството. На специална среща с др. Аллуш и Руперт Шмид, всички поканени инфлуенсъри и журналисти имаха възможност да зададат своите въпроси.

Под звуците на джаз музиканти, декорация от бели цветя и изискан кетъринг, гостите на събитието прекараха един прекрасен следобед във френска, артистична атмосфера. Към събитието се присъедини и френският посланик в България – Флоранс Робин. Гости на събитието бяха известни инфлуенсъри като Евгения и Ваня Джаферович, Валери Йорданова, Денина Мартин, Деница Стоянова, Биляна Лазарова, Томи Томова, Ралица Методиева и много други, beauty и главни редактори от водещи лайфстайл медии, както и известни личности като Стефан Илчев, Мира Лазарова, Мария Галъова, Диана Митева и фотографът Диляна Флорентин.

Вижте снимки от събитието в галерията ни.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР