Заедно в скръбта си

Уилям, Хари и съпругите им застанаха заедно пред хората, отдавайки почит на кралицата

eva.bg 11 September 2022

Принц Уилям и принц Хари застанаха заедно пред поданиците, демонстрирайки единство в скръбта си след загубата на кралица Елизабет II.

Въпреки че на Меган Маркъл не било позволено да присъства край смъртното легло на кралицата и остана да чака Хари в Лондон, сега и четиримата най-накрая бяха заедно.

Облечени в траурно черно, те разгледаха съболезнователните послания, цветята и картичките, струпани от хората пред замъка Уиндзор.

На всички направи впечатление как Хари и Меган през цялото време се държаха за ръка и прегръщаха, докато Уилям и Кейт до такова съвършенство са свикнали с етикета, че през цялото време спазваха дистанция, без интимни жестове помежду им.

Според източници на медиите, именно принц Уилям предложил „примирие“ на Хари, като го поканил заедно с Меган да застанат заедно пред хората. Според други обаче, новият крал Чарлз III наредил на синовете си да забравят проблемите си и да бъдат заедно в тези тъжни за семейството и нацията дни.

„Заедно... по заповед на краля“, както коментират журналистите.

След като разгледаха цветята и съболезнователните картички, и двете двойки се ръкуваха и поздравиха събралите се пред двореца хора.

Въпреки че Кейт и Меган не общуваха една с друга, то Уилям и Хари контактуваха и видимо томахавките бяха заровени. Поне засега.

Вижте снимки в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР