Последното желание и последната снимка на Оливия Нютън-Джон

На 73-годишна възраст почина звездата от "Брилянтин"

eva.bg 09 August 2022

Снимка: getty images/guliver

На 73-годишна възраст ни напусна актрисата Оливия Нютън-Джон, която винаги ще свързваме с ролята й в емблематичния филм от 1978 година „Брилянтин“.

Близките на звездата разкриват, че е починала в дома си, обградена от семейството си, след продължителна и за съжаление фатална битка с рак на гърдата.

Последните думи и желание на Оливия Нютън-Джон са били отправени към почитателите й с молба да не купуват цветя за мемориалните служби и погребението й. Вместо това да дарят пари за фондацията й, която събира средства за борба с рака, подпомагайки проучвания и изследвания на растения и билки, както и на холистични лечения.

Една от последните снимки на актрисата, която през последните месеци се бе оттеглила от света заради тежкото си заболяване, е на фона на слънчогледи и с неизменната усмивка на лицето й.

Ще я запомним такава – усмихната и лъчезарна!

Оливия Нютън-Джон получава страшната диагноза рак на гърдата през 1992 година. като част от лечението тогава се подложи на химиотерапия, частична мастектомия и реконструкция на гърдата.

В крайна сметка успя да победи коварната болест и ракът бе в ремисия до 2017 година. Тогава актрисата потърси медицинска помощ заради болка в гърба, а се оказа, че ракът се е завърнал и има множество метастази.

Почивай в мир!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР