Перални машини, които променят ежедневието завинаги

Благодарение на иновативната AI DD технология, базирана на изкуствен интелект, пералната машина може напълно сама да определи теглото на зареждането, типа на текстила, който сте сложили, а заедно с това и най-подходящата програма за него За вас от LG!

10 August 2022

Снимка: lg

И ние бихме искали да прекарваме цялото си време в луксозни комплекси, в прохладна планина или на красивото ни море – за предпочитане с коктейл в ръка, или на някой хамак... Досещате се каква картина описваме.

Но реалността на повечето от нас не е само такава и все някога се връщаме към работата и домакинските си задължения. И започваме да се чудим – има ли как и те да ни доставят удоволствие или поне някак да си улесним живота с тях максимално. А за наше щастие, от LG ни гарантират, че може! Техните интелигентни перални машини осезаемо променят ежедневната ни домакинска рутина и вече сме сигурни, че живеем в бъдещето.

Защото, благодарение на иновативната AI DD технология, базирана на изкуствен интелект, пералната машина може напълно сама да определи теглото на зареждането, типа на текстила, който сте сложили, а заедно с това и най-подходящата програма за него. Звучи футуристично, защото наистина е! Така пералните от LG ни освобождават от непрекъснатата мисъл колко и какво има в нея и дали няма да съсипем онази любима блуза.

TurboWash 360 функцията в моделите F4DV509S0E и F4WV910P2SE е още един начин да си помогнем в забързаното ежедневие. Програмата е разработена специално с мисъл за най-заетите потребители на LG, които имат нужда от малко глътка въздух или някоя допълнителна минута. TurboWash 360 изпира перфектно само за 39 минути, благодарение на 3D мулти дюзи, които разпръскват вода в 4 различни посоки, за да достигне тя до всеки сантиметър от дрехите ви. И разбира се, напълно отговаряйки на принципа на LG – по-малко домакинска работа, повече време за живот.

Пералните на LG са и значително по-хигиенични, благодарение на функцията Steam+. Тя отстранява 99,9% от алергените, като домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми. Но това не е всичко – с нежната си грижа, програмата по още един начин може да улесни ежедневието, като намаля гънките от прането с до 30%.

Всичко в едно“ функцията на пералните от LG е още една от водещите характеристики, които си заслужава да се споменат – тя пести пространство в дома и оставя повече място за семейството – не само пространствено, но и времево. Двойната функция съкращава времето в работа с домакинските уреди и ви оставя да се насладите на най-ценните моменти.

Както всички интелигентни уреди на LG, така и пералните им машини, работят с технологията ThinQ, която улеснява връзката с уреда максимално, давайки възможност да управлявате от дистанция. Можете да я включите преди да сте се прибрали, за да ви чака готова, да настройвате режим, време и дори да изтегляте допълнителни програми.

С интелигентните си перални, LG за пореден път остават верни на философията си за подобряване на потребителското изживяване и разработването на все по-иновативни технологии, които променят живота на клиентите си, а с това и целия пазар. Не трябва да забравяме и неуморните усилия на LG в опазването на околната среда, които несъмнено дават резултат и тук. Модел F4WV910P2SE притежава етикет клас три пъти А за енергийна ефективност, бързо действие на въртенето на барабана и ниво на шума. Това означава, че, избирайки го, вие избирате продукт, направен не само с мисъл за потребителя, но и с мисъл за планетата.

Разгледайте пералните машини от LG: https://www.lg.com/bg/peralni-mashini

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР