Бързи идеи за тоалети с летни дамски обувки

08 August 2022

Снимка: unsplash

Сигурно имате в гардероба си поне няколко чифта летни дамски обувки – сандали, еспадрили, джапанки, кецове.

Как да създадете стилен тоалет с всеки от тях? Ще ви дадем няколко бързи идеи за това.



Сандали с Т-образна каишка

Тези сандали приличат малко на джапанки с каишка около глезена, но са не само по-стилни, а и много по-удобни, и освен това създават илюзия за по-дълги крака. Добра идея е да ги комбинирате с дълга рокля – така ще получите едновременно удобството на ниските обувки и на макси роклята, като в същото време ще издължите визуално фигурата си.



Сандали тип „гладиатор“

Сандалите с множество хоризонтални каишки, които опасват глезените и подбедрицата, са наистина впечатляващи. Добра идея е да ги превърнете в акцента в облеклото си, така че препоръчваме да ги носите с дрехи с минималистичен дизайн. Можете да ги комбинирате например с къси панталони и красива, семпла блуза или потник. Не забравяйте да използвате слънцезащитен крем, преди да излезете навън, особено върху голите си рамене.



Еспадрили

Гардеробът Ви няма да е пълен, ако не разполагате с чифт елегантни еспадрили. Те са наистина универсални дамски обувки, подходящи за почти всяка лятна небрежна визия. Препоръчваме да ги комбинирате с дрехи в бохо стил, без значение дали става дума за дълга пола или за весели къси панталонки. Носете ги и когато искате да съчетаете дрехи в различни стилове, за да разкриете своя собствен, оригинален вкус.



Сандали с дебел ток

Сандалите с дебел ток са перфектният избор за рокли тип сарафан – дълги, разкроени и несъмнено женствени. Ефирните поли на тези рокли пасват перфектно на масивния ток, като създават приятен баланс и забавна игра на пропорциите. Ако роклята е малко по-стилна, можете да я носите дори и в офиса.



Чехли на висока платформа

Ако харесвате масивни чехли на ток с платформа, значи разполагате с перфектните летни дамски обувки за дънки. Така ще придобиете елегантна и едновременно с това небрежна визия, с която можете да се чувствате на място почти навсякъде. Това е стайлингът, който можете да създадете без много да се чудите – дънките подхождат на всяка блуза и можете да ги облечете за нула време, когато бързате да излезете с приятели.

Кецове

Въпреки високите температури, не се отказвайте от любимите си кецове през деня. Ако са изработени от текстил, те ще осигурят нужната прохлада на стъпалата ви, като в същото време ще ви дадат удобството, което познавате и обичате. Обуйте кецовете с любимата си къса рокля, метнете на гръб малка раница и сте готови за всякакви летни приключения.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР