За кожата на една свекърва

Дали Виктория Бекъм не „открадна“ шоуто от булката Никола Пелц? Ето желязната схема на Виктория за грижи за кожата, с която очевидно успява да победи времето

Ирина Иванова 11 August 2022

Снимка: getty images/guliver

През април първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм, 23-годишният Бруклин, се ожени за годеницата си Никола Пелц, а това автоматично означава, че Пош Спайс (както наричаха Виктория, когато бе част от 90-арската поп група „Спайс гърлс“) вече е свекърва.

И макар че новата мисис Бекъм е 27-годишна, красива, актриса, инфлуенсър и дъщеря на милиардер, на сватбата Виктория бе не по-малко следена от фотографите. Облечена в семпла, но ефектна и много секси рокля в стил „Студио 54“ в цвят сив металик, тя за пореден път доказа, че няма нищо вярно в клишето, че не можеш да имаш всичко.

Виктория е бивша поп звезда, настояща суперуспешна бизнесдама, майка на 4 деца, съпруга вече 23 години на един от най-секси мъжете в света, като самата тя винаги е в изключителна форма.

Да, една жена определено може да има всичко.

Цената е висока. Мисис Бекъм е истинска машина. Съвсем сериозно! Вероятно сте чули признанието на мъжа й, че от 25 години тя яде едно и също – риба и салата. По подобен начин стоят нещата със спорта – всяка сутрин става в 5,30, бяга 7 км, след това прави комплекс упражнения за различни части на тялото.

Същото важи и за бизнеса - Виктория е известна като абсолютен работохолик. Как поддържа страстта във връзката със съпруга си, можем да се досетим. И от всичко изброено ни се струва, че най-лесно бихме могли да я следваме в грижите ѝ за кожата. Известно е, че мисис Бекъм е абсолютна маниачка по темата, непрекъснато изпробва нови продукти и терапии, но никога не залита в крайностите на тежката козметична хирургия.

Така че – ако не можем да сме поп звезди, да се омъжим за най-готиния футболист в света, да родим половин футболен отбор, да изградим модна империя и да ставаме по първи петли, за да тичаме с километри, то поне можем да поухажваме кожата си така, както го прави Виктория. А нейното име означава „победа“. (Между другото, това на снаха ѝ – също, а освен това и двете са „рогати зодии“, като Никола е Козирог, а Виктория – Овен, да му мисли Бруклин!)

Ето желязната схема на Виктория за грижи за кожата, с която очевидно успява да победи времето:

1. Свръххидратация. Виктория смята, че такова нещо като прекаляване с хидратиращи продукти не съществува и че, особено след определена възраст, кожата е вечно жадна. Известна е с това, че навсякъде пътува със специалния си „хидратиращ несесер“, в който има 7-8 продукта – мистове, спрейове, серуми, води и кремове – със силно овлажняващ ефект.

2. Фейс масаж.
Поне веднъж седмично. Виктория разбира, че масажът, освен че засилва кръвообращението и има лифтинг ефект, регулира мастната секреция и по този начин дори лекува акне.

3. Само органични продукти.
Мисис Бекъм е безкомпромисна по отношение на качеството и съставките на продуктите, които използва. Всички те са органични. Любимата ѝ релакс терапия, която спокойно може да прави и сама у дома, е след душ да покрие все още леко влажната си кожа с невидим „воал“ от любимото си масло за тяло, съдържащо безценни екстракти от маракуя и акай бери.

4. Специално за снимки.
Никога не си позволява да е небрежна, защото не иска да попада на свои отвратителни папарашки снимки из таблоидите. Неизвестно как, но имиджът ѝ на „винаги съвършена“ е непокътнат вече две десетилетия. Една от тайните – носи със себе си преса за коса в травъл размер, която работи на батерии. Така винаги може да приведе косата си в добър вид, в случай че папараци я дебнат на излизане от расторант или на слизане от самолет.
 
5. Очите и устните.
Това са нейните акценти. Маските за околоочен контур са религия за мисис Бекъм, но също така и червилата и геловете за устни в цвят nude – според Виктория устни в този цвят подмладяват и правят кожата да изглежда по-свежа.

6. Всичко започва отвътре.
Виктория приема специални комбинации от витамини, минерали, аминокиселини и т.н., но най-задължителният компонент от всички е Омега-3.

7. Светлинна терапия.
Тя посещава спа център, в който се предлагат процедури с червена и синя светлина, и твърди, че това е едно от най-добрите антиейдж средства.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР