Крал Фелипе, кралица Летисия и техните пораснали дъщери

Стилни както винаги

eva.bg 05 July 2022

Снимка: getty images/guliver

Испанското кралско семейство имаше серия от ангажименти вчера в Барселона. Те бяха свързани с наградите на Фондация „Принцеса на Жирона“.

Кралица Летисия бе стилна както винаги, сменяйки две рокли за различните събития – бяла за ангажимента на открито и официална рокля в кралско синьо за вечерната церемония.

Този път обаче светлините на прожекторите не бяха насочени изцяло към Летисия. Други две прекрасни дами успяха да отмъкнат от вниманието към себе си, но сме сигурни, че кралицата няма да се сърди. Защото става въпрос за дъщерите й.

Принцесите Леонор на 16 години и София на 15 бяха заедно с родителите си, явно започвайки да изпълняват по-активно кралските си ангажименти.

На всички им направи впечатление колко са пораснали и в красиви млади дами са се превърнали. Що се отнася до стила им, категорично може да заявим, че са наследили модния нюх на майка си.

За първия ангажимент на открито двете принцеси заложиха на рокли – Леонор в дълъг дизайн с флорални мотиви, а София беше в къса бяла рокля на черни точки.

Вечерта за церемонията пък София избра стилен костюм в бяло, а Леонор бе впечатляваща в светлосиня рокля с голи рамене.

Вижте испанското кралско семейство в цялата им прелест в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР