Как посрещна рождения си ден Том Круз

eva.bg 04 July 2022

Снимка: getty images/guliver

Том Круз отпразнува 60-ия си рожден ден на Гран при на Великобритания вчера. Звездата от "Топ Гън" заложи на семпла тениска и любимите си авиаторски слънчеви очила, но кой ли ти гледа облеклото му, когато всички продължават да коментират в колко добра форма е за годините си. И блузата му определено не само, че не криеше, а и подчертаваше мускулатурата на актьора.

На Круз му беше трудно да се придвижи сред тълпата от хора и почитатели, разчитайки до голяма степен на охранителите си. В крайна сметка той успя да се добере до семейството на Луис Хамилтън и поговори с баща му, а след това разговаря и с Гордън Рамзи.

По време на скорошна пресконференция, когато го попитаха защо все още изпълнява собствените си каскади, Том Круз отвърна: „Бихте ли попитали Джийн Кели защо продължава да танцува?

ОЩЕ ...
В момента Том Круз се наслаждава не само на грандиозното си завръщане на големия екран, но и на един от върховете в кариерата си. Филмът „Топ Гън: Маверик“ стана едва вторият в световен план, спечелил над 1 милиард долара от началото на пандемията.

Колкото странно и нелогично да изглежда, оказва се, че това е и най-касовата лента в кариерата на Том, и първият от неговите филми, достигнал границата от 1 милиард долара в глобалния боксофис.

В тази връзка, сигурни сме, че рожденият ден на Том Круз е бил повече щастлив, поне по отношение на равносметки.

В галерията ни сме събрали снимки както от посещението на актьора на Гран при на Великобритания вчера, така и от премиерите на "Топ Гън 2" тази година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР