Нека е цветно

С новата колекция бои за коса от Moroccanoil

17 June 2022

Moroccanoil, лидерът в областта на обогатената с масла козметика, представи на цветно събитие в София новата линия професионални бои за коса от бранда.

Глобалният посланик на марката Гарет Уилямс демонстрира последните тенденции в техниките за боядисване, а бляскавите визии на моделите на подиума подкрепиха заявката за перфектни цветни резултати с Moroccanoil Color Collection.

Новата професионална линия бои за коса осигурява дълготрайни резултати и интензивен блясък, като същевременно защитава косата по време на процеса на боядисване. Тайната на тази внимателно обмислена и изпипана до съвършенство цветна колекция, състояща се от перманентни, полуперманентни бои за коса и изсветлители, се корени в комбинацията от ProArginine + ArganID™ технология + ниско съдържание на амоняк. Те допринасят за постигане на многоизмерен, сияен цвят и интензивен блясък. Косата мигновено става по-управляема, с над 9 седмици интензивен цвят, като след посещение в салона.

Брандът Moroccanoil е изграден върху върху иновации, започвайки с революционният продукт Moroccanoil Treatment, който накара целия свят да говори за аргановото масло и създаде категорията за грижа за косата, обогатена с масла. Този новаторски продукт постави началото на обширна линия от първокласни продукти за грижа за косата, обогатени с масло, за да отговори на нуждите на всички типове коса. Всички тези продукти са наситени с подхранващо, богато на антиоксиданти арганово олио за коса, която изглежда и се чувства здрава, блестяща и изпълнена с живот.

Color Rhapsody Permanent Cream Color – едно от многото цветни предложения, които марката пуска, за да направи изживяването в салона още по-приятно. Специално за всички, които искат да постигнат жизнени, интензивни, естествени и модерни тонове и пълно покритие на белите коси.

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color е идеалния избор за тези, които обичат да сменят цвета на косата си, да освежават сегашния си цвят или просто да експериментират. Линията включва лесни за използване формули с ниска ангажираност, които позволяват множество тонални посоки и техники, като балеаж и кичури.

Blonde Voyage са предназначени да защитават и подхранват косата, като същевременно осигуряват контролирано и надеждно изсветляване за постигане на идеалното русо на всеки клиент.

Color Infusion Pure Color Mixers са чисти пигменти, които могат да се смесват с продуктите Moroccanoil Color Rhapsody Permanent Color или Color Calypso Demi-Permanent Color за постигане на пастелни тонове, както и за подбряване или неутрализиране на топли и студени тонове. Подходящи са за всеки, който търси наистина жив или персонализиран цветови резултат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР