Да актуализираме кодовете на гардероба

Marella пролет/лято 2022

16 June 2022

Снимка: пресофиси

Незабавна, спонтанна, лека, толкова женствена, колекцията на Marella пролет/лято 2022 декодира настоящите времена и актуализира кодовете на гардероба.

Новите правила на социалния живот и стил на работа, спирането на този продължителен период тласнаха модата към нов старт.

Неформалните дрехи бяха високо оценени през месеците на дистанционна работа, което го превърна в нашия нов нормален стил, към който сега трябва да добавим елегантност и свобода.

По-точно ще бъде свободата на движение и комбиниране с миксиране, за да се зададе тона на модата от Marella, която позволява на всяка жена да играе с модели и дизайни, наситени и ярки цветове, така че да може да интерпретира нов стил всеки ден.

Marella ART.365

Всесезонна, но винаги актуална, колекцията ART.365 се стреми към нови форми и стилове с използването на характерната за линията немачкаема материя. Уникална по своята оригиналност, наред със "запазената марка" черно и бяло, за сезон пролет-лято 2022 линията добавя многоцветни и оптични ивици и дантелени детайли по ръкавите или на гърба на гащеризоните.

За да завършите цялостната визия на Marella, брандът предлага набор от аксесоари за съчетаване с всяко облекло.

Разбира се, Marella предлага разнообразие от 'bucket' и функционални чанти за през рамо и такива в минималистен стил, клъчове, и ръчни чанти в сезонни материи, които изцяло се вписват в палитрата на колекцията.

 

Открийте колекция пролет/лято 2022 на Marella в Сердика Център или на shop.mdl.bg тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР