Кан, звезди, бижута – да се насладим на бляскавото зрелище

Филмовият фестивал в Кан 2022 - комбинация от кинематографски талант и елегантност на бижутата TEILOR

07 June 2022

Снимка: getty images/guliver

Елегантност, изтънченост и талант във всичките му форми, подредени по стъпалата на едно от най-важните събития, посветени на киното. В очарователна обстановка, TEILOR, луксозната марка бижута с присъствие в региона на Централна и Източна Европа, донесе хипнотизиращи аксесоари на Червения килим: най-зрелищните бижута от колекциите на марката.

Joie de vivre беше главното действащо лице на Червения килим в Кан на всяка премиера. Диаманти и скъпоценни камъни украсиха международни звезди, внасяйки името TEILOR в списъка с марки, избрани от водещи международни стилисти. Всяко излъчване, заснето от камерите, подсилва мисията и ценностите на TEILOR, както и цялостната му визия: да се превърне в една от най-ценените марки бижута в Европа.

Този път TEILOR постигна мечтата, която започна преди повече от две десетилетия. Постоянното желание да надхвърли собствените си очаквания присъства във всяка стъпка на марката. Доказателство за това е навлизането на нови европейски пазари и присъствието за втора поредна година на един от най-чаканите фестивали във филмовата индустрия.

С внимателен и ориентиран към детайлите процес на подготовка, бижутата, присъстващи на Лазурния бряг, популяризираха блясъка на фестивала, а Катринел Марлон, международният посланик на марката, показа всяко носено бижу, още веднъж. С прозрачни и жълти диаманти, външният й вид, както и играта на нюанси на скъпоценните камъни и цялостното облекло, издигнаха напред елегантността на колекциите на марката.

Преживяването беше допълнено и от международни имена, които избраха да носят TEILOR на Червения килим, на филмовия фестивал в Кан и на големи събития за световната влиятелна общност.

Вероника Ферес, известна немска актриса и Фагун Такрар, британска актриса, избраха бижута TEILOR на официалната церемония по откриването на филмовия фестивал в Кан. Лейди Виктория Хърви, британски модел, звезда и редактор, Джени Гордиенко, украински инфлуенсър, Ирма Лейк, актриса и продуцент, Алба Амира Рамадани, актриса, и Джулия Хюсеин, съосновател на BG Mediaz, базирана в Дубай агенция за социални мрежи, също избраха да преминат по Червения килим с TEILOR.

Бижута от специалните колекции на марката присъстваха на Червения килим на церемонията по закриването на филмовия фестивал в Кан, където Сорая Азаби, актриса, модел и моден предприемач, избра да носи TEILOR.

Присъствието в Кан несъмнено беше очаквана стъпка след разширяването в четири европейски държави. Цялото преживяване укрепва имиджа на TEILOR на целия континент.

На филмовия фестивал в Кан, талантът и артистичната дейност бяха оценени. TEILOR имаше честта да върви заедно с актьорският състав на филма R.M.N., подписан от Кристиан Мунгиу,  добре познато име в индустрията. Актрисите Джудит Стейт, Макрина Барладеану, Орсоля Молдован, които възхитиха с приноса си към филма, чиято премиера беше в Кан, както и дамите от продуцентския екип, Паулина Шойтел и Анка Унгуреану, носеха бижута TEILOR на Червения килим.

Френската Ривиера безспорно е свързана с мечтата за най-доброто преживяване на червения килим и извън него. По същество елегантността и изтънчеността на бижутата, заедно с ценностите на марката, отвеждат TEILOR напред към нови, запомнящи се моменти и възможности.



TEILOR е международна верига магазини за луксозни бижута с 24-годишна традиция. Присъстваща в Румъния, Полша, Унгария и България, TEILOR има 61 физически магазина и стабилно онлайн присъствие чрез своите платформи за електронна търговия teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват златни бижута, както и уникални бижута, инкрустирани с диаманти, и магазини, съобразени с желанията на клиентите.





 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР