Събраха се! Меган и Хари с Уилям и Кейт в чест на кралицата

eva.bg 03 June 2022

Снимка: getty images/guliver

Цялото кралско войнство и всички представители на политическия елит се стекоха в катедралата „Сейнт Пол“ за благодарствената служба, част от празненствата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II.

Кралицата, за съжаление, не успя да присъства, защото вчерашното участие в рамките на военния парад я е изтощило твърде много.

Но пък други две личности бяха звездите на събитието. За първи път от близо две години Меган и Хари присъстват на общ кралски ангажимент.

Въпреки че вчера двамата не бяха удостоени с честта да се наредят до останалите членове на короната на балкона на Бъкингамския дворец и да наблюдават прелитащите самолети, то днес бе официалната им изява в рамките на празненствата.

За първи път двамата братя и съпругите им се събират заедно от две години насам. Е, на самата служба Меган и Хари бяха настанени на втория ред заради променения им статут и желанието им да се отделят от короната. Но пък едва ли са били изненадани от тази подредба.

Меган Маркъл бе в елегантна рокля-палто в бяло и шапка в същия цвят.

Кейт Мидълтън пък бе решила да заложи на нещо по-отличително, обличайки се в лимонено жълта рокля и шапка на Emilia Wickstead. Може да ги видите в галерията ни.

Днес стана ясно, че Меган и Хари са срещнали за първи път кралицата с правнучката й, носеща нейното име от детските години – Лилибет. Дъщеричката на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл утре ще навърши една годинка. Така че първият рожден ден на малката Лилибет ще е с цялата кралска рода, въпреки че самата тя няма кралски титли и не е принцеса.

Вижте подробната ни галерия с близо 50 снимки от службата в катедралата.

2 КОМЕНТАРА
2
Eva
04 June 2022, 14:24

Eva

1
NINA
04 June 2022, 09:17

Меган няма нито стил , нито маниери. Дрехите и са тясни - пародия. Кейт е наистина елегантна дама със стил и харизма .

ТВОЯТ КОМЕНТАР