Илон Мъск дойде на бала с майка си

eva.bg 03 May 2022

Снимка: getty images/guliver

Милиардерът Илон Мъск, който през последните седмици е в заглавията на всички медии с покупката на Twitter, реши да провокира общественото внимание пак, този път на Met Gala.

50-годишният Мъск предпочете да вземе като своя дама на бала не някоя млада и актуална холивудска звезда или топмодел, а 74-годишната си майка Мей.

Тя заложи на изчистена като дизайн рокля от кадифе на Dior. А Илон, както обикновено, бе във вихъра си, когато към него има насочени фотоапарати.

Вижте семейство Мъск в галерията ни.

И ако и вие сте останали възхитени от прекрасната форма и излъчването на 74-годишната Мей Мъск, то ще припомним, че тя е една удивителна дама, която знае какво е работа, как да се бори с трудностите, а основен принцип в живота й е никога да не се отказва.

Мей се омъжва за инженера Ерол Мъск през 1970, а девет години по-късно се развеждат, като тя остава сама с трите им деца. Освен Илон, има още един син и една дъщеря. Емигрират почти без никакви средства от Южна Африка, където тя е живяла почти през цялото време, в родната й Канада. Започва работа на няколко места, за да издържа децата. „Когато се преместихме в Канада, три седмици трябваше да чистя жилището, което взехме под наем, за да бъде годно за живеене. Помня, че си счупих ноктите, при което дъщеря ми се притесни, че ако си нараня ръцете, няма да ме наемат за фотосесии и съответно няма да имаме с какво да живеем. Беше ми трудно, не е лесно да живееш под бремето на бедността, но никога не съм изпитвала самосъжаление, защото именно трудностите ме мотивираха да се движа напред, да продължавам“, казва тя.

Научила е и трите си деца да работят, да са предприемчиви и да не се отчайват. Те се издържат сами по време на следването си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР