Гурме за бебета от шеф Силвена Роу

eva.bg 28 April 2022

Снимка: Booktrading

Шеф Силвена Роу издаде своята нова книга, насочена към здравословното готвене за бебета и деца - „Моята кухня - Гурме бебе“

Всички родители ще имат възможност да почерпят кулинарно вдъхновение директно от нея на 30 април от 11.00 до 13.00 часа в Сердика Център, където тя ще представи книгата и ще раздава автографи.

„Моята кухня - Гурме бебе“ предлага над 130 рецепти, които се приготвят бързо и лесно, и може да послужи за наръчник за всеки един родител, който иска да възпита правилни хранителни навици у своите деца. Всяка една от рецептите е внимателно подбрана, така че да гарантира наслада за сетивата при ежедневното хранене, както на бебета и малките деца, така и на всички членове на семейството и да поставите основите в отглеждането на човек, който ще бъде приключенски настроен за нови вкусове през целия си живот.

В своята книга шеф Роусподеля разнообразни кулинарни произведения - от рецепти за неустоими бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов и въвежда нов подход за имплементирането на твърда храна в менюто на вашето дете. Активното участие на д-р Радка Масларска, която има дългогодишен професионален опит в областта на неонатологията, както и разписаните правила от Световната педиатрична организация IPA и Европейската педиатрична организация EPA, превръщат книгата на шеф Роу в абсолютен прецедент в сферата на бебешкото и детско хранене.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР