Така изглежда Джей Ло сутрин

eva.bg 07 April 2022

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес носи с гордост своите 52 години и няма как да отречем, че изглежда прекрасно. „Грижа се за себе си и това личи. Тялото ми се отблагодарява за тези грижи", казвала е преди тя.

Този път певицата пусна в Инстаграм видео, разкриващо част от сутрешната й бюти рутина. Важен момент от нея е в началото на деня да изтегли картичка от кутия с мотивиращи позитивни послания.

„Добро утро на всички. Навън е красив ден. Великолепно е. Току-що излязох от душа и почистих лицето си“, казва във видеото Лопес.

Тя изрично подчертава, че клипът е заснет без специално осветление, не използва никакъв филтър. „Това е просто лицето ми. Без грим“, казва тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Естествено, голяма част от бюти рутината й е свързана с продукти от собствения й бранд JLO Beauty. Сигурни сме обаче, че не всичко опира до козметични продукти.

"Красотата наистина няма срок на годност. Тя се основава на любовта към себе си. Да не си поставяш граници, да бъдеш силна личност, да знаеш стойността си – това е красотата“. Това сподели наскоро Дженифър Лопес.

 

1 КОМЕНТАР
1
Mariyan
08 April 2022, 21:56

И пак си е хубава

ТВОЯТ КОМЕНТАР