Стилни плюс сайз тенденции - пролет 2022

06 April 2022

Всяка жена заслужава да бъде красива, женствена и атрактивна, а модерните плюс сайз тенденции със сигурност ще ви помогнат да изглеждате безупречно през пролетния сезон 2022. Извитите женски форми могат да бъдат нежно подчертани с подходящите дрехи. С тях с лекота ще разкриете истинската си същност. Пролетта е времето, в което се връщате към по-активния живот, прекарвате повече време на вън, а в гардероба ви все по-често се появяват пъстри и атрактивни дрехи. Вижте кои са най-новите и стилни плюс сайз тенденции за тази пролет, представени от специалистите в модата в големи размери KRASS Fashion.

Основни правила при избора на дрехи плюс сайз

Важно е да откриете „златната среда“, когато избирате дрехи плюс сайз. Бъдете умерени, като започнете от размера на щампата и стигнете до завършващите ярки акценти в тоалета. Постигането на елегантна и хармонична визия е ключът към добрия външен вид. Той носи самочувствие, прикрива недостатъците и помага на най-красивите ви черти да изпъкнат.

Откажете се от прекалено широките дрехи и изберете тези, които са точно във вашия номер. Важно е да ви пасват идеално, да се слеят с фигурата ви, без да придават излишен обем. Тази пролет дизайнерите ви предизвикват да добавите цветни акценти в облеклото, които придават характер, но, разбира се, и тук важи правилото да не прекалявате. Важно е всичко да е на място и с вкус.

През пролет 2022 големите орнаменти, широките ивици и животинските принтове не са на мода, така че спокойно може да ги подминете. За предпочитане са пастелните цветове и нежните флорални мотиви.



Плюс сайз тенденции в цветовете

Макар да е пролет, без проблем може да заложите на дълбоки, приглушени нюанси, които имат кралско излъчване като – бордо, винено червено, изумруд, аквамарин, синьо. Те изглеждат много стилно и придават излъчване на изискана дама. Дрехите в цвят: горчица, маслинено зелено, пясъчно бежово, кафяво, сиво също са сред актуалните през този сезон.

Пастелните нюанси придават нежност, а белият цвят освежава цялостното ви излъчване, така че не го подценявайте. Не прекалявайте с тъмните и мрачни нюанси, все пак пролетта е сезонът, в който празнуваме възраждането на живота.

Плюс сайз тенденции в материите

Освен стила и цвета на една дреха, от изключителна важност е и материята, от която е изработена. Плетивата малко по малко си отиват, заедно със зимата, и през пролетта е добре да забравите за тях. Материи като памук, лек, деним, туид, дори сатен и коприна за по-официални поводи, са чудесен избор за новия сезон. По-леките материи създават нежно усещане по кожата, позволяват ѝ да диша, а самите дрехи са много по-феерични и подвижни. Те следват всяко ваше движение и разкриват красотата ви.

Плюс сайз тенденции в щампите

Когато избирате плюс сайз дрехи с ярки щампи, е важно добре да обмислите правилните цветови комбинации.Няма да сбъркате, ако комбинирате всеки цвят с неутрален основен нюанс (черно, бяло, бежово или сиво), например розова туника на цветя, черен клин и бежово палто. По-смелите дами с ярка индивидуалност могат да експериментират с различни щампи в една визия. Основното правило тук е да намерите цветове, които са сходни по нюанс и стил.

Вертикалните ивици доминират сред модните тенденции за големи размери тази пролет, особено ако са съчетани с по-наситени цветове. Тази комбинация създава усещане за по-изваяно и стройно тяло, като прикрива несъвършенствата.

Тенденции в плюс сайз туниките

Туниките са едни от най-удобните и лесни за комбиниране дрехи в плюс сайз гардероба. Без проблем може да ги съчетаете с панталони, клинове, дънки, връхни дрехи и други аксесоари. Тъй като придават повече обем в горната част на тялото, е добре панталонът ви да бъде по-тесен. Така визуално придавате по-симетрични пропорции на тялото.

Тази пролет актуални са туниките с 3/4 ръкав. Той може да е тип „камбана“ или „прилеп ръкав“, който стои много ефектно. Асиметричните туники или тези, които са леко разкроени в ханша, са акцент през новия сезон. Деколтето им най-често е обло или V-образно.

По-леките материи като: памук, трико, лен, шифон, полиестер са предпочитани за пролетния сезон. Те са много нежни и деликатни към кожата. Цветовете на плюс сайз туниките са пищни и богати. Тъмните нюанси са винаги на мода, но през този сезон може да бъдете по-дръзки. Туниките в червено, лилаво, розово, тюркоаз са сред топ тенденции на сезона. Пъстрите десени, флоралните шарки, геометричните фигури също са актуални, освен това придават една закачливост на целия тоалет.

Негово величество стилът

Актуалните плюс сайз тенденции са чудесна отправна точка за изграждане на модерна визия. По-важен от тях обаче е вашият личен стил. Него може да изградите като познавате особеностите на вашето тяло, знаете как да подчертаете най-красивите части от него и да прикриете тези, които ви притесняват. Стилът е умението да избирате най-подходящите кройки, материи, цветове и комбинации, които изразяват вашата истинска същност. Тенденциите за пролет 2022 г. само ще ви помогнат да направите стила си по-съвременен и модерен. Отвъд всичко това, най-важна е не дрехата, която обличате, а излъчването, което имате. Бъдете смели, цветни и празнувайте пролетта!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР