Жени в мола

Люба Вангелова 20 March 2022

Съвременните жени са доста по-прагматични в сравнение с едно-две поколения назад, но и чувствително по-взискателни към всичко в живота им. Такива са и бюти редакторите на лайфстайл списанията на издателска група AtticaEva Велина Василева (Grazia) и Люба Вангелова (EVA). Двете често изкарват времето си заедно и споделиха защо избират през март да го направят в Sofia Ring Mall – през целия месец там тече кампанията „Оферти всеки ден“, която ги изкушава с предложения.

ВЕЛИНА

Какво те кара да се чувстваш женствена?
Не съм от жените, които биха отговорили с клишeто: „Любовта на мъжа до мен“. Аз съм материално момиче (в доб-рия смисъл на думата) и женствена ме карат да се чувствам козметичните продукти, дрехите и модните аксесоари. Обожавам силните, но ненатрапчиви, отличителни аромати, лекия грим, който подчертава достойнствата на лицето, и качествените продукти за грижа за кожата.

От кои оферти на „Оферти всеки ден“ в Sofia Ring Mall ще се възползваш?
Първото място, което ще посетя, е любимият ми beauty|zone. Като част от кампанията „Оферти всеки ден“ там всички парфюми ще се предлагат с намаление 40% от 1 до 8 март. Със сигурност ще разгледам някои от любимите ми аромати, както и грим предложенията. След това ще се кача в магазина на Pandora. Имам толкова много бижута на марката, но те никога не са достатъчни, а там ме очаква намаление от 10% на различни колекции в определени дни.

Къде бихте отишли заедно, по женски?
Веднага ще заведа Люба в Grand Optics! Имам нужда от нови диоптрични очила и отстъпката от 30% на всички стоки на редовна цена, както и допълнителни 8% на всички намалени продукти, определено са добър стимул. Люба със сигурност ще ми помогне със съвет кои рамки ми стоят най-добре. След това мисля да отидем в аптеки Subra. И двете държим много на правилната грижа за кожата, а само за „Оферти всеки ден“ там ни очакват страхотни намаления на любими марки като Avene, Vichy, La Roche-Posay, Bioderma и Nuxe. Сигурна съм, че ще си изкараме страхотно!

ЛЮБА

Какво те кара да се чувстваш женствена?
Най-вече възможността да се грижа за себе си, както аз разбирам това – с технологични гаджети за красота, качествена козметика, но и да разполагам с времето си и да го споделям само с хора, с които общуването за мен е лекота.

От кои оферти на „Оферти всеки ден“ в Sofia Ring Mall ще се възползваш?
Епилаторът (който ползвах през последните 15 години!!!) ме предаде и съм набелязала нов на Philips – затова Technomarket е сред първите дестинации, където в седмицата 21–27 март той ще е с доста приятна цена. Отлично запозната съм с всякакви продукти за грижа за коса, а отскоро се боядисвам, така че ще посетя и аптека SoPharmacy, където ще предлагат намаление до 30% на супер продукти за коса.

А къде бихте отишли заедно, по женски?
Скоро на корицата на Grazia видях бижутата от новата колекция Cashmere – 14К злато и диаманти. Затова съм набелязала задължително посещение в магазини Goto, където през целия март колекцията е с 15% намаление. Велина винаги е тотално откровена и със сигурност мога да разчитам на преценката ѝ дали избраното бижу отговаря на характера ми.
В магазини Scandal & Fusion ще предлагат 20% намаление при покупка на 2 или повече артикула от колекция Пролет 2022. Няма как да не прикоткам Велина там – струва си да се възползваме от предложението. Важно е обаче да планираме добре, защото намалението е само в рамките на два дни – 16 и 17 март. 

За да си в час с всички новости в Sofia Ring Mall: https://www.instagram.com/sofia_ring_mall/

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР