Говори с EVA през март: “Цифра ли е младостта?”

23 March 2022

Разговорите и дискусиите, които организираме под надслова „Говори с EVA“, постепенно се превърнаха в традиция. И то такава, която ни променя към по-добро. По време на тези срещи имаме възможност да разширяваме границите на възприятията си, да научаваме различни гледни точки с нова информация по вълнуващи актуални теми, да съпоставяме мнения, да променяме представата си за света около нас, да се запознаваме с нови хора, да се развиваме и да ставаме по-добри. И неусетно (твърде бързо измина периодът от началото на годината) настъпи моментът за поредното събитие “Говори с EVA ”. Очакваме ви на 29 март, а къде - ще узнаете в края на статията.

ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИМ?

И този път темата е интересна, неизменно актуална, а да не говорим, че и е леко спорна: “Цифра ли е младостта?” Защо я избрахме?

Преди няколко години списание Allure спря да използва думата „антиейдж“ с аргумента, че тя е станала нарицателно за нещо лошо в живота ни, с което трябва да се борим и което влияе зле на самочувствието на жените. Съвременната среда промени съдържанието на понятията младост и красота. Постепенно започнахме да прилагаме “бавния начин” на живот във всичко - в хранене, в поддържане на красотата, в обзавеждането, в офиса дори. А 100-годишната Айрис Апфел ни напомни: “Ако Бог е добър с вас и ви е дал всичките тези години, защо се опитвате да ги скриете?” Аюрведа и биохакинг започнаха да се употребяват като синоними, а тъмните кръгове около очите се опитаха да станат модерни като част от революцията срещу клишетата за красота. И логично ни вълнуват все повече въпроси като:

  • Къде в цялата тази суматоха и еуфорична гонка на доказателства, че си “НАЙ” (красив, млад, умен, успял, знаещ, различен) откриваме младостта с всичките й знаци?

  • Не е ли тя състояние на ума, усещане за предстоящото, надежда за бъдещето, живо любопитство и желание за флирт с живота?

  • На кого му е нужно да е винаги млад?

  • Кой успява да остане такъв и как му се получава?

  • Има ли младост на всяка възраст?

ЕКИПЪТ УЧАСТНИЦИ

Предстоящото издание на “Говори с EVA” се очертава да е изключително интересно не само с темите, но и с участниците си - познати и обичани лица, които неведнъж са били гости на страниците на списанието ни.

Д-р Радина Денкова е не само сред най-известните дерматолози и доказани професионалисти в сферата си в Източна Европа, но и от пръв поглед си личи, че е влюбена в живота и има страстна връзка с него. Най-важното е, че тя излъчва жизненост, за която очакваме да сподели как й се получава. Интересен ще е и отговорът на въпроса какво е общото между отношението към живота и естетичните процедури.

Деси Олованова е управляващ директор на рекламна агенция McCann Sofia и работи в сферата на пиара и рекламата от повече от 20 години. За нея знаем още, че не слуша музика. Как успява да се наслади на живота и да поддържа духа си млад, което е сред важните условия за успех в рекламния бизнес? И, познавайки мисленето на хората (в което тя е експерт), очакваме да ни разкрие как рекламата моделира представата ни за младостта и за ролята й в живота ни.

Поли Недкова е знаков представител на успешните млади хора по всички съвременни критерии за това. Влогър в You Tube, актриса във Варненския драматичен театър "Стоян Бъчваров” и ководещ на сутрешния блок по bTV “Преди обед”, тя е известна с позитивната си нагласа към живота, която й е помагала в трудни периоди. Да обичаш работата си условие ли е за съхраняването на усещането да си млад - това е едно от нещата, които искаме да узнаем от нея. Но тя може да говори много и за сбъднатите си мечти.

Слав Анастасов е "вътрешният човек” на това събитие. Познатото на всички в бранша и извън него дуо Слав & Хубен стоят зад красивите корици и модните фотосесии на списание EVA. Слав е достатъчно смел, за да изказва позициите си по въпроси, свързани не само с модата, но и с обществения и социален живот. Винаги е отлично информиран и намира точните думи, борец е срещу “празната” култура, култа към опаковката и етикетите. От него очакваме всичко!

Модератор на дискусията ще бъде актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова. Познаваме я в много образи, но оценяваме умението й да балансира между работа, семейство, светски и личен живот, и въпреки това да запазва блясъка и енергията си. Тя умее да интервюира холивудски звезди с лекота и сме убедени, че ще го направи блестящо и с нашите участници.

Бъдете наши гости в “Говори с EVA” на 29 март, 18:30 ч. в Networking Premium на ул. „Г.С. Раковски“ 25.

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Бритиш Американ Табако и Esthederm.

До събитието не се допускат лица под 18 г.

ВАЖНО: Регистрирайте се с две имена на [email protected]

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР