Щрак и се разделяме с едно от най-досадните неща в домакинската работа

Вие какво бихте посочили, ако трябва да направите списък или класация с най-неприятните, изморителни и досадни дейности в домакинската работа? А как бихте реагирали, ако ви кажем, че част от тези неща автоматично отпадат само с едно „щрак“?

21 March 2022

Попитахме три жени кое от домакинската работа им е най-досадно и неприятно.

„Не обичам да бърша прах. Правя го, преди да почистя с прахосмукачка, защото знам, че това е правилната последователност. А после, когато вече съм минала през всички стаи с прахосмукачката и съм я прибрала най-накрая в килера, забелязвам, че прах отново е полепнал навсякъде. Дъщеря ми почти винаги започва да киха, трябва да проветрявам дълго и... да бърша отново...“ (Лора, 33 г.)

„Тъй като нямам много време, защото работата ми е достатъчно натоварена, се опитвам максимално да оптимизирам домакинстването. Колкото и да обичам да държа нещата в свои ръце, ползвам миялна машина, робот за прозорци, прахосмукачка робот. Все пак технологиите и удобствата са, за да се възползваме от тях, нали? Би било наистина неприятно да прекарвам и малкото свободно време, което имам, в безкрайно трудоемко чистене.“ (Диана, 42 г.)

„Изморително е да минавам с прахосмукачка от стая в стая – моята е тежка и тромава, тъй като е сравнително мощна, а кабелът постоянно се заплита и ми пречи. За съжаление обаче, колкото и време да отделям, прахосмукачката ми сякаш не може да почисти така, както ми се иска, и винаги пропуска нещо някъде. А когато трябва да сменя торбата с отпадък, си мечтая някой да го направи вместо мен. Чувствам се като Пепеляшка, но без бал, каляска и дворец...“ (Вяра, 51 г.)

Вие какво бихте посочили, ако трябва да направите списък или класация с най-неприятните, изморителни и досадни дейности в домакинската работа? А как бихте реагирали, ако ви кажем, че част от тези неща автоматично отпадат само с едно „щрак“?

Не, не говорим за магията от приказката за Пепеляшка, а за едно високотехнологично, практично и красиво решение.

Като се замислим, всички сме Пепеляшки. Без значение от възрастта ни, от това дали имаме деца, дали сме се посветили на семейството или кариерата си или по-скоро балансираме между двете и между още дузина неща, ние сме жени с отговорности, но и с изисквания, стил и предпочитания. Домът е нашият дворец, който е като огледало на личността ни. Автентичен, подреден и чист – защото ние знаем най-добре колко, как и кога (май винаги ще се стремим към съвършенство). Каляската е автомобилът, без който не си представяме ежедневието. Балът е всяка секунда, минута и час, в които можем да бъдем със себе си, с хората, които обичаме, занимавайки се с нещата, които ни правят спокойни, пълноценни и щастливи.

Една съвременна Пепеляшка навярно няма да си губи времето в списъци и класации. Тя ще знае колко важно е да се погрижи за своя дворец и комфорт, за да продължи напред с деня. И ще действа сега, умно и с финес.

Прах, прахосмукачка, чистене. Върнете се към споделеното от Лора, Диана и Вяра. А сега визуализирайте уред, който решава не един, а няколко проблема и притеснения, защото е разработен след внимателно проучване на навиците, изискванията, вкусовете и потребностите на съвременната жена. Този уред предоставя лекота, бързина, удобство, красив и функционален дизайн и не на последно място – хигиена, близка до непостижимите в реалния живот 100%. А и прави най-важното без нашата намеса – подготвя се за ефективна работа сам, въпреки че не е робот.

Говорим за Bespoke Jet, новата безжична прахосмукачка на Samsung. С какво е по-различна тя от всичко, което сме виждали и ползвали досега?

Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet осигурява максимално засмукване. Вграденият цифров инверторен двигател е по-лек, но по-мощен – генерира до 210W мощност. Корпусът заедно с удобната дръжка тежи само 2.5 кг, което го прави достатъчно лек за маневриране и почистване из целия дом, включително при повърхности на столове и дивани, шкафове и маси, щори на прозорци, стъпала, дори долната страна на уреди и мебели.

Многослойната система гарантира 99,999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet отделя само чист въздух, съответно алергените намаляват. Основният циклонен филтър и филтърът с метална мрежа улавят големи прахови частици. След това Jet Cyclone и микрофилтърът улавят финия прах, а филтърът за фин прах улавя микропраха. Да, възможно е.

All-in-One Clean Station е докинг станцията, която поддържа дома хигиенично чист. Когато е свързана, тя е в състояние да изпразва контейнера си за боклук автоматично, без фините прахови частици да замърсяват пространството. Това се случва благодарение на уникалната технология Air Pulse. Междувременно прахосмукачката се зарежда, също автоматично.

В унисон с концепцията Samsung Bespoke, елегантният и стилен Bespoke Jet е проектиран така, че да се чувства желан във всеки дом. Предлага се в два цвята – бяло и зелено. Можем да го поставим в хола или дневната, вместо да го крием в килера или в някой ъгъл, както сме свикнали със старата тромава прахосмукачка с дълъг кабел. Защото дизайнът на Bespoke Jet се вписва съвсем естествено в модерния интериор.

Щрак и Bespoke Jet преобръща представите ни за прахосмукачка, защото с него чистенето е дори приятно. Ако вече имате желание да го изпробвате лично, ще ви зарадваме, като ви кажем, че до 3 април всеки може да поръча предварително Bespoke Jet с пречиствател за въздух на цената на прахосмукачката. Предложението е валидно за Bespoke Jet VS20A95943N/GE заедно с пречиствателя за въздух AX60R5080WD/EU и Bespoke Jet VS20A95823W/GE заедно с пречиствателя за въздух AX34R3020WW/EU. Всеки, който е участвал в предварителната регистрация за продажбите, е получил код за отстъпка на стойност 100 лв. – той може да бъде използван до 30 април за закупуване на прахосмукачка от сериите Samsung Bespoke Jet, Jet Stick и JetBot, онлайн или в партньорската мрежа. Повече информация ТУК.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР