И зазвуча Менделсон в Bulgaria Mall

Модни и детски брандове на селектирани български дизайнери гостуват през март и април в Bulgaria Mall. Pop Up Months: какви са изненадите тази година?

eva.bg 11 March 2022

Обичаме да пазаруваме онлайн, но нищо не е в състояние да замени вълнението, удоволствието и усмивката в очите от личната среща с любим български бранд или творец.

За втора поредна година Bulgaria Mall прави всичко това възможно, отваряйки широко вратите си за скъпи гости. Март и април са обявени за Pop Up Months, когато на територията на мола ще се случи истинска приказка в няколко епизода. Какви са изненадите този месец?

За булките

Мили бъдещи булки, имаме новина за вас! Steff Wedding е луксозен сватбен бутик, който печели сърцата със смелостта и нетрадиционния дизайн на роклите си. Ако сте пристрастни към Бохо, Рустик и Винтидж интерпретациите в модата и ако си представяте свобода, щастие и ефирност в големия ден и след него, Steff Wedding ще отговори на очакванията ви. Създателката Симона Бенчева вярва, че всяка жена може да се вдъхнови и да изрази своята индивидуалност и личен почерк. Ще добавим, че при Steff Wedding има възможност да обсъдите цялостната организация, за да сбъднете мечтите си за различна и оригинална сватба. Само побързайте! В Bulgaria Mall, до 13 март.

За децата

Вторият специален гост е любимец на децата, които нямат търпение да се втурнат в приключения. Wild Bugs е семеен бранд, който цели да покаже на активните родители колко безценно е да отгледаш щастливи деца без излишни ограничения. Предлага висококачествени артикули, които да направят игрите на децата навън свободни, приятни и вълнуващи. Основните дрехи и аксесоари са емблематичните костюмчета за дъжд, както и леките и удобни гумени ботуши за скачане в локви и игри в калта. Не забравяйте и т.нар. боси обувчици за най-малките дечица, леките обувки за по-големите и (да, ще дойде лято) UV защитните костюмчета за безопасни слънчеви приключения на морето и в планината. Звучи примамливо, нали? В Bulgaria Mall, от 15 до 22 март.

За с(т)илните жени

И за финал оставихме Denica Kurtajoff Atelier, бранд за бижута и аксесоари от естествена кожа. Тук диалогът вълнуващо се води със силните еманципирани жени, които държат да афишират своята независимост и индивидуализъм. Модерната визия идва от геометричните форми и металическите кожи, които носят асоциации за футуристичен стил. Някои от колекциите са дръзки, обемни и насочени към дамите с ярък характер, които умеят да заявяват себе си и на езика на аксесоарите. Други са по-деликатни и минималистични, ненатрапчиво допълващи всеки аутфит. Каквото и да изберете, със сигурност няма да останете незабелязани. В Bulgaria Mall, от 24 до 31 март.

Следва продължение...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР