Неостаряващи тенденции при целите бански

18 February 2022

Лятото наближава, затова сега е идеалното време да планирате летните си тоалети, включително и плажното облекло. Банските от две части доминират на плажа от години, но не всички жени са им почитателки. Ако се чудите какъв цял бански да изберете за предстоящото лято, събрахме за вас някои неостаряващи тенденции.

Екзотични мотиви

Лятото, чистата вода и плажът се свързват с тропиците и релаксация под палмите. Затова и екзотичните мотиви са винаги на мода. Ако обичате шарките, изберете красиви цели бански с открояващи се флорални и растителни мотиви. Сред любимите ни са палмовите листа и екзотичните цветя в ярки цветове. Те изглеждат чудесно в контрастни комбинации на бял или тъмносин фон, както и в по-приглушени, пастелни цветове.

В последно време животинските мотиви също не напускат дизайните не само на целите бански, но и на тези от две части. Можете спокойно да заложите на евъргрийн мотиви като зебра, леопард и тигър. Изберете класически цял бански в някой от тези мотиви и ще видите, че той веднага ще ви превърне в изискана и стилна дама с характер.

Геометрията е вечна

Фигуралните мотиви са винаги на мода особено при целите бански. И това е така, не само заради това, че те са изключително интересни и вълнуващи, но и поради факта, че те могат оптически да променят фигурата ви. Бански с полка точки и в ярък цвят в зоната на бюста, може да го увеличи визуално, а цял бански на вертикални линии ще ви втали оптически. Ако искате да подчертаете талията си, пробвайте цял бански с асиметрични широки райета или с тънък хоризонтален колан.

Без значение дали харесвате семплите дизайни или по-екстравагантните такива, със сигурност ще откриете любим фигурален бански.



Дръзките прорези винаги впечатляват

Дълбоки деколтета, голи гърбове, смели асиметричн прорези – те всички изгледат страхотно, стига да са подходящо подбрани. Ако сте от дамите, които обичат да се пекат и да показват красивите си тела, можете да изберете смелата кройка на монокините, с която ще привлечете погледите моментално. На дамите, които са по-срамежливи, препоръчваме по-затворени модели цели бански, които имат деликатни прорези в зоната на торса или гърба.



Минималистични дизайни

По света има много жени, които биха предпочели деликатни и семпли бански. Затова и минималистичните модели винаги остават на мода.

Едноцветните бански са изключително популярни. Те не са „крещящи“ и пасват на всяка фигура. Някои модели могат да имат съвсем малки декорации, които само подчертват красотата на банския и притежателката му. Чисто черните бански могат да ви вталят и издължат визуално, а сините цели бански могат да подчертаят талията и фигурата ви по един деликатен и ненатрапващ се начин. Ако не искате банския ви да е съвсем скучен, можете да изберете модел с едно рамо.

Избирайте бански костюми винаги според собствения си вкус, но никога не забравяйте, че те трябва да ви бъдат удобни и да ви пасват идеално.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР