6 вида дамски боти, които трябва да имате в гардероба си

17 February 2022

Снимка: pexel

Ясно е, че няма жена, която да има достатъчно чанти и обувки. Но има и такива обувки, които са едновременно и красиви, и удобни, и универсални и практични– толкова съвършени, че да се влюбите в тях завинаги. Такива дамски боти се обуват за нула време, пасват лесно на различни видове стайлинг, топлят добре, удобни са и за ежедневието, и за специални случаи, и за пролет, и за есен, и за зима. И изобщо, нищо чудно, че ги обожавате. Защото на всичкото отгоре в тях краката Ви изглеждат зашеметяващо.

Предлагаме Ви шест вида дамски боти, които е добре да имате в гардероба си, за да можете да ги носите по всяко време през по-хладните сезони и на всяко място, без да губите и грам от перфектния си стил.

На платформа

Наистина е лесно да добавите няколко сантиметра към ежедневния си аутфит. Ботите на платформа се връщат на мода с огромно разнообразие от модели. Изберете толкова дебела платформа, колкото Ви е удобно и стои добре, и заменете токчетата в дните, в които искате да танцувате или да се разхождате дълго.

С квадратни носове

Ботите с квадратни носове не са толкова фини, колкото заострените. Но те имат свой специфичен чар – по-небрежен, по-екстравагантен, по-забелязващ се. Освен това краката Ви няма да изглеждат несъразмерно дълги.

Боти тип „Челси“

Това са класически дамски боти, които стоят перфектно на всеки ежедневен аутфит – дънки, рокли, поли. Те са равни или, в най-добрия случай – на много нисък ток. Обуват се за нула време, комфортни са и непретенциозни, точно за случаите, в които имате нужда от по-небрежна визия и повече комфорт за стъпалата си.

Кубинки

Дънки с кубинки? Няма как да изглеждате по-бойни! Произлизащи от войнишките обувки, кубинките все още изглеждат по сходен начин – заоблени върхове, връзки от долу до горе, дебели подметки и височина над глезените. Но дамските модели определено предлагат много дизайнерски нововъведения и повече шик. Тези обувки ще обгърнат приятно краката Ви и ще направят глезените Ви по-слаби. За да получите перфектна визия, носете ги с еластични дънки, като пъхнете крачолите им вътре. Така краката Ви ще изглеждат по-дълги и силни.

Каубойски боти

Страхотните каубойски боти отново се връщат на мода. Остри носове, средно високи, но дебели токове, специфично извити ръбове – те са секси и предизвикателни по свой собствен начин. С тях със сигурност ще се отличите от останалите, още повече, че те може да имат впечатляващи елементи, като парчета крокодилска или змийска кожа и метални носове. Носете ги с любимите си дънки или дънкови поли, добавете риза и кожено яке, разпуснете косите си и сте готови да бъдете забелязани.

Боти на висок ток

За края на списъка сме оставили онези боти, с които ще се чувствате истински женствени. Това са тесните боти на висок ток, които издължават краката и ги правят елегантни и нежни. Тези дамски боти стоят перфектно с дънки, когато крачолите стигат до ръба на обувките. Но можете да ги носите и на по-официални места вечер, като ги съчетаете с елегантна рокля или с пола с дължина по Ваш избор.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР