Първи изяви на звездите в „Като две капки вода“. Участниците в 10-я сезон са 10

15 February 2022

Десетото издание на музикалното шоу за имитации „Като две капки вода“ стартира в ефира на NOVA с очакван успах и изненадващ десети участник. А именно - певицата Анелия зае своето място до Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.

По традиция изборът на образи и песни за първия лайв бе в ръцете на звездните участници, а след изпълненията си те получиха оценки от журито, което е в добре познатия състав от Хилда Казасян, Юлиан Вергов, Димитър Ковачев – Фънки.

Победата в първата вечер от юбилейния сезон грабна Есил Дюран. Тя спечели зрителите и журито с образа на великата Арета Франклин и „Natural Woman“.

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената следващата седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Britney Spears, Алисия да се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков да се преобрази в Beyonce, Анелия да заблести под прожекторите като Лили Иванова, Александър Сано да бъде Rihanna, Руслан Мъйнов да представи песен на Freddie Mercury, а Есил Дюран да пресъздаде образа на David Damian от Maneskin.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР