По сиянието ще я познаете

Не казвайте, че не искате лицето ви да е със свеж и жизнен вид, а кожата ви да е винаги сияйна, копринено гладка и млада! Това ще видите на сутринта.

eva.bg 27 January 2022

По сиянието ще познаете жената, която обича себе си!

Тази, която се усмихва на отражението си в огледалото и след най-натоварения или недотам успешен ден. Пропуснала е краен срок, отложила е важна среща, дали са големия проект на друг. Но усмивката в огледалото и тази вечер казва: „Тук съм, разчитай на мен, утре е нов ден!“.

Усмивките, тревогите и дните оставят своята следа върху лицата ни. Някои казват, че по тях можем да прочетем историята на всяка жена. По фините линии и бръчици, които с времето стават все по-ясно доловими. Съгласни сме, разбира се, но също така смятаме, че част от нашата история е и в активната грижа, която полагаме за себе си. В крема за лице, който ще изберем. В козметиката, на която ще се доверим, защото знаем как работи. Не казвайте, че не искате лицето ви да е със свеж и жизнен вид, а кожата ви да е винаги сияйна, копринено гладка и млада! Това ще видите на сутринта, ако сте завършили вечерния си ритуал за красота с новия Pure Skin озаряващ нощен флуид на biotrade. 

Каква е тайната на Pure Skin възстановяващ и озаряващ нощен флуид?

Тайната, както сами ще се досетите, се крие в активните му съставки. Но нека първо да кажем няколко думи за самото усещане от нанасянето на продукта. Първото впечатление е, че флуидът е с кадифено нежна и разтапяща се текстура – точно каквато трябва да бъде, за да достави в дълбочина активния комплекс. Подходящ е за всеки тип кожа и за ежедневна употреба, препоръчва се при първи признаци на стареене като отпусната кожа и неравномерен тен, фини линии и бръчки, дехидратирана, посърнала и девитализирана кожа. Резултатът след употребата му: мощна 3D хидратация и изпълнена с плътност и сочност кожа, елиминиране първите признаци на стареене, подпомагане естественото обновяване на клетките и синтеза на колаген.

Време е за beauty sleep.

Ефектът е еднакво добър, ако сте на 25+, 30+, 35+, 40+, 45+. Звучи като магия и ви е трудно да повярвате? Да, истината е, че beauty sleep е магия, подплатена с наука. Това на практика ни показва biotrade. И го прави с помощта на комбинация от точните активни съставки. Във формулата на озаряващия нощен флуид, най-новото попълнение в Pure Skin серията на козметичния бранд, експертите избират да включат хиалуронова киселина, сквалан, ниацинамид, олигопептид 24, фосфолипиди и витамин Е. Така съчетани, съставките образуват изключително ефективен комплекс против стареене, регенериращ кожата, изравняващ тена и озаряващ цялостния вид на лицето продукт.

Хиалуронова киселина. Закъде сме без нея? Тя осигурява мощна и дълготрайна 3D хидратация в дълбочина. Заключва влагата в кожата до 72 часа, с което създава идеална среда за естествения процес на възстановяването й. Хиалуроновата киселина е допълнена с Aquaxyl, който играе ролята на бустер на нейното действие.

Сквалан. Запомнете тази дума. Скваланът е съставка с естествен произход със силно антиоксидантно действие. Дълготрайно хидратира, успокоява и омекотява, като подпомага защитната функция на кожата.

Ниацинамид. Един от най-верните приятели на кожата ни. Има противовъзпалително, възстановяващо и мощно антиоксидантно действие. Изглажда фините линии и бръчки, като подобрява структурата на кожата. Озарява, изсветлява и изравнява общия тен.

Олигопептид 24. Тук навлизаме една идея по-надълбоко. Олигопептид 24 изглажда фините линии и бръчки чрез активното генериране на нови кожни клетки. Стимулира синтеза на колаген и има доказан ефект в процесите на възстановяване на кожата.

Фосфолипиди. С усещане за милувка. Фосфолипидите осигуряват копринено нежна и разтапяща се текстура, улесняваща по-доброто проникване на активните съставки.

Витамин Е. Витаминът на красотата. Той е мощен антиоксидант и задължително присъства в ефективните антиейдж продукти.

За финал ще припомним, че Pure Skin озаряващ дневен крем се превърна в тотален хит през 2021 г. Pure Skin озаряващ нощен флуид дава не по-малко категорична заявка за 2022 г. С него хидратацията е дълготрайно подсилена, синтезът на колаген е естествено стимулиран, балансът на микробиома е възстановен. Кожата изглежда плътна, свежа и млада, а тенът е озарен и равномерен. Фините линии и бръчки не се долавят вече, защото ни предстоят толкова много нови усмивки и истории за разказване...

Добро утро, спящи красавици! Жени, които обичат себе си. Оттук виждаме как сияете.

Продуктът може да бъде открит онлайн на www.biotrade.bg и в аптеките.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР