Кралица Летисия се разрови в гардероба на свекърва си

24 January 2022

Снимка: getty images/guliver

Много тоалети са вечни, без значение какво диктуват най-новите модни тенденции, колекции или дизайнери. Особено пък що се отнася до гардероба на кралските особи, който е истинска съкровищница.

Доказва го испанската кралица Летисия Ортис, която се разрови в гардероба на свекърва си и даде нов живот на един уникален аутфит, носен от кралица София преди близо 40 години.

Поводът бе кралско събитие в Мадрид, на което крал Фелипе и кралица Летисия посрещнаха представители на дипломатически корпус.

За случая тя заложи на този тоалет на Valentino, носен от свекърва й. И изглеждаше едновременно елегантна, стилна и модерна в дългата зелена пола, комбинирана с ефирна блуза с бродирани рози и прозрачни ръкави.

Кралица София Гръцка, съпруга на предишния крал на Испания Хуан Карлос, носи този аутфит по време на посещение в Германия през 1977 година.

Четири десетилетия по-късно Летисия Ортис даде нов живот на тоалета. Вижте я в галерията ни.

Това е втори път, когато Летисия взема назаем тоалет от гардероба на свекърва си. Първият път бе през септември миналата година, когато облече нежна бледорозово рокля с флорални мотиви, носена от София през 1981 година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР