Франция подкрепя Джони Деп

22 January 2022

Джони Деп получи първата си голяма роля в игрален филм, след като беше отхвърлен от холивудските продуценти заради обвиненията на бившата му съпруга Амбър Хърд в домашно насилие. Той ще играе противоречивия френски крал Луи XV на френския режисьор Майвен, а снимките се очаква да започнат през юли и да продължат 3 месеца.

Филмът ще бъде заснет на различни локации в Париж, като се водят преговори за наем на зали във Версайския дворец, където ще се разиграва основната част от историята.

За Деп, който има имение и произвежда вино във Франция, това очевидно е подкрепа от страна на французите за реабилитиране на името и актьорската му кариера след скандала с Хърд, продължил над 5 години.

След кастинга в момента се обсъжда най-вече американският му акцент, меко казано „неподходящ“ за ролята на френски крал.

Запознати с развитието на проекта твърдят, че Джони Деп вече усилено усъвършенства френския си с бившата си половинка и майка на двете му деца Ванеса Паради, която го защити при обвиненията на съда в домашно насилие, като отрече той да има подобни наклонности.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР