Те са тяхното по-добро Аз! Децата на звездите

Звездите днес са доста активни в социалните мрежи, а да публикуват снимки заедно с децата си, е сред най-любимите им занимания.

eva.bg 23 January 2022

Анджелина Джоли

Снимка: getty images/guliver

Звездите днес са доста активни в социалните мрежи, а да публикуват снимки с децата си, е сред най-любимите им занимания. Често ги виждаме заедно и на официални събития. Подбрахме специална галерия с миловидни и забавни снимки и моменти. Предупреждаваме ви: няма как да не се усмихнете!

Какво ли е да си дете на световноизвестна личност? Предначертан ли е пътят ти, ако родителите ти са Виктория и Дейвид Бекъм или Анджелина Джоли и Брад Пит? 

„Всеки ден когато Харпър отива на училище, аз я целувам и й казвам: Харпър, ти си момиче, можеш да постигнеш всичко. Можеш да правиш всичко, което искаш.“ (Виктория Бекъм)

При някои звездни семейства отговорът на въпроса, с който започнахме, е очевиден. Да, ясно е, че имаш много повече възможности пред себе си в сравнение с обикновените деца и че не е нужно тепърва да се доказваш и да се скъсаш от работа, за да научат хората името ти, ако си Кая Гербер например.

„Oбичам да работя. Самочувствието и удовлетворението, които получавам от работата, ме правят по-добър човек, което ме прави по-добра майка.“ (Синди Крауфорд)

От друга страна обаче е и не по-малко важно в каква посока ще поемеш. Ще останеш ли в сянката, макар и звездна, на майка си и на баща си или ще засияеш със своя собствена светлина? Ще се главозамаяш ли от славата, която донякъде идва наготово, или ще се утвърдиш като самостоятелна, стъпила здраво на земята личност и професионалист?

„Дори и да преживявам нещо, ще се пошегувам, ще поговоря с тях. Не искам никога, ама никога да се тревожат и да чувстват, че трябва да се грижат за мен.“ (Анджелина Джоли)

Като две капки вода са някои знаменитости и техните деца. Толкова си приличат например Рийз Уидърспун и дъщеря й Ава, че все едно виждаме едно лице.

„Не мисля, че е имало и час, откакто се е родила Ава, в който да не мисля за нея.“ (Рийз Уидърспун)

При Синди Крауфорд и Кая Гербер е също изумително, защото 20-годишният модел е като подобрено копие на майка си. И усещането е за пътешествие във времето, наситено с много обаяние и красота. Почти сме се върнали в бляскавите 90-те, когато Синди дефилираше като един от световните топмодели.

„Те просто направиха живота ми много по-добър. Завинаги съм благодарна, че... знаете ли, нямах деца до по-късно и затова почти си помислих, че това няма да ми се случи. Знам, че бях благословена с тях.” (Дженифър Лопес)

Някои пък, като Алек Болдуин (63), изживяват втора младост. Припомняме, че миналата година актьорът и съпругата му Хилария станаха родители за шести път. В интервю той споделя, че има огромна разлика между това да си баща на 30+ и на 60+. 

„Когато бях по-млад и когато работата беше на първо място, трябваше да разделям времето си. Сега оценявам нещата по различен начин. Знам кое ми е по-важно.” (Алек Болдуин)

Разгледайте галерията ни със снимки на звездни родители и тяхното по-добро Аз.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР