Ейми Шумър след липосукцията

eva.bg 19 January 2022

Актрисата Ейми Шумър не е от звездите, които лицемерно ще ви лъжат за имиджови ползи. След като я видяхме по бельо да помпа кърма от гърдите си, със сигурност може да очакваме от нея само откровеност.

След като преди две години тя стана майка за първи път, Шумър се подложи на няколко сериозни операции, заради ендометриозата, с която се бори цял живот. Една от операциите бе за премахване на матката, а другата на апендикса.

Заради ендометриозата за нея бе почти невъзможно да забременее, но в крайна сметка успя с помощта на ин витро процедура. Бременността й беше тежка, а пък секциото продължило цели три часа именно заради усложненията. След раждането на детето й, тя бе категорична: „Реших, че не мога да бъда бременна отново. Мислили сме за сурогатна майка, но засега ще изчакаме с плановете за второ дете.“

Явно сега на преден план за Ейми е влизането във форма. И понеже както вече споделихме, тя е от до болка откровените актриса, показа новата си фигура по бански, но без да ни лъже, че е резултат от потене във фитнаса и драконовски диети.

Не, резултат от липосукция е и Ейми не само, че но го крие, но и благодари на специалистите за добре свършената работа и за това колко добре се чувства в момента.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР