Приказката свърши! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят

eva.bg 13 January 2022

Снимка: getty images/guliver. instagram

Изненадващо за всички Джейсън Момоа и Лиза Бонет излязоха с официално изявление, в което съобщават, че се разделят. Двамата не посочват каква е причината за края на тяхната така красива приказка.

А всичко започна толкова романтично преди 16 години. Тогава една вечер, в един джаз клуб, някъде в Ел Ей, Джейсън Момоа почти се сблъсква със своята жена мечта – Лиза Бонет.

Малко предистория – Джейсън е едва 8-годишен, когато гледа много популярното в Америка през 80-те Шоу на Бил Козби. Вижда момичето, което играе дъщерята на Козби, извиква майка си и посочва с пръст екрана с думите: „Искам нея!“ Това е именно Лиза Бонет, тогава звезда, с 12 години по-голяма от него и изживяваща луд любовен роман с Лени Кравиц.

По-късно Джейсън ще признае, че с типичната за децата наивна увереност още тогава наум се обърнал към Лиза от екрана: „Ще те преследвам до края на живота си, ако трябва, и ще те взема“.

И докато растял, наистина я преследвал – от разстояние следял новините за нея, за връзката й с Лени Кравиц, раждането на дъщеря им Зоуи, раздялата им, песните, които Кравиц написал за нея. Когато двамата се срещнали за първи път лице в лице в онзи джаз клуб, той бил на 26, а тя – на 38, но главата й не стигала дори до рамото му. Била като Малечка Палечка пред него. И двамата били с огромни расти на главата. Той – защото знаел от медиите, че тя е с такива.

Казала му: Здравей, аз съм Лиза! В първия момент той не успял нищо да й каже, само усетил „фойерверки, които избухнаха в главата ми“.

Решават да отидат някъде само двамата и отиват на плажа, като преди това минават да си купят бира. Оказва се, че и тя като него, пие само „Гинес“. И Джейсън Момоа вече категорично разбира, че това е неговото момиче.

Когато по-късно питат Лиза как я е свалил, тя казва: „Не ме свали! Просто ме метна през рамо и си ме отнесе – като пещерен човек“.

Оттогава двамата са неразделни. Сключват брак през 2017, доста след началото на връзката им. Имат две деца – дъщеря Лола Йолани Момоа и син Накоа –Улф Манакуапо Намакеа (наистина така се казва). „Когато някой ми говори за невъзможни неща, директно го контрирам с това: „Та аз съм женен за Лиза Бонет! Не, няма невъзможни неща!“, категоричен е той.

За Лиза Джейсън е любовта на живота й и „всичко, което е искала“, а за него тя е... „Мечтая за нея от дете. Винаги е била моята кралица“.

Е, приказката свърши. Не така, както сме очаквали ние, наблюдателите, но пък така, както двамата пожелаха. В официалното им изявление те казват, че продължават да се обичат, но искат да си дадат свободата всеки да бъде това, което иска.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР