Как да впечатлим останалите по време на видео срещи

29 December 2021

Нека да си го признаем честно: откакто ни се налага да работим от вкъщи, като че ли загубихме част от силата си да очароваме своите колеги и партньори по време на работни срещи. Казано с други думи, те ни „чуват“ по-малко, а за всяка бизнес дама е важно да отстоява идеите си. Как тогава да си върнем способностите да привличаме внимание и да задържаме интереса на участниците, дори когато ни се налага да комуникираме онлайн?

Отговорът често се крие в една сфера, която редовно е недоглеждана и подценявана – оборудването, което използваме. В крайна сметка, дори и най-красивата гледка не би изглеждала пленително, ако е представена в бледи цветове, лоша светлина и без фокус, нали?

Вероятно и вие, както повечето хора по света, при видео разговори използвате вградената камера на лаптопа, която освен, че предлага ниска резолюция и фиксиран фокус, често е разположена така, че гледа право в носа ни и подчертава двойната брадичка, дори и тя да е почти незабележима.

Затова е време да обърнете страницата и да се снабдите с най-доброто, което могат да ви предложат технологиите в лицето на последните модели уеб камери на Logitech. Те са красиви и стилни и със сигурност ще паснат отлично на вашия лаптоп или монитор.

За търсещите винаги най-доброто

Всички сме виждали дами, които се задоволяват само с най-доброто и всъщност се надяваме и вие да сте една от тях. В крайна сметка смартфонът и лаптопът ви струват малко състояние и е просто несериозно да оставите дигиталния си образ на посредствена уеб камера.

За търсещите най-доброто Logitech са разработили ултимативния модел Brio 4K. Както подсказва името на тази камера, тя предлага ултра висока резолюция, така че нито един детайл няма да убегне на вашите събеседници. Освен повод да използвате целия таен арсенал от разкрасяващи процедури и грим, това е и хитър начин да впечатлите останалите като умно аранжирате пространството зад вас, така че да изпъкне интересен аксесоар или нашумяла книга. Logitech Brio ви предлага гъвкави настройки за избор на широчината на ъгъла на заснемане или казано с други думи може да хване толкова пространство около вас, колкото вие искате. Така че можете да изберете да „поканите“ вашите събеседници в стаята или да ги задължите да се концентрират само върху вашето лице.

Автоматичният фокус и функцията за приближаване до 5 пъти ви гарантират, че в кадъра ще попада точно това, която искате и то ще изглежда брилянтно. За това помагат и технологиите HDR и RightLight 3, които настройват експонацията така, че винаги да сте подходящо осветени и да изпъквате – дори при слаба околна светлина. Ако искате допълнително да настроите параметрите на картината по ваш вкус, на разположение е специализиран софтуер.

И тъй като за всички е важно и да ви чуват отлично, Logitech Brio разполага със стерео микрофони, които улавят гласа ви безупречно на разстояние до един метър като при това филтрират околния шум. Така със сигурност вашият глас ще изпъква, а това е гаранция, че той ще бъде чут и възприет.

Още една чудесна екстра, предлагана то Logitech Brio,е поддръжката на технологията WindowsHello, която ще ви спести нуждата да въвеждате пароли, когато се вписвате в компютъра – достатъчно е само да погледнете към камерата.

За страстните инфлуенсъри

Стриймването се превърна в едно от най-приятните и завладяващи хобита и ако чувствате необходимост често да изпращате видео на живо към своите фенове, то уеб камерата Logitech C922 е за вас.

Тя улавя видео с резолюция FullHD, но ако решите да направите движенията по-плавни, имате на разположение и режим за заснемане на двойно повече кадри – 60 в секунда в режим 720p. Автофокусът, широкият ъгъл на заснемане от 78 градуса и чувствителните стерео микрофони гарантират, че стриймът ви ще изглежда перфектно всяка една секунда.

Logitech C922 разполага с удобна конструкция за захващане и технология за автоматична корекция на светлината. В комплекта ще намерите и малка, но много полезна изненада – мини статив, с чиято помощ лесно ще откриете най-добрия ъгъл за излъчване.

За прагматиците

Ако търсите златната среда между цена, функционалност и качество на образа и звука, непременно разгледайте уеб камерата Logitech C920. Подобно на C922, тя може да предава видео с резолюция до 1080p, има широк ъгъл на заснемане и автофокус, както и качествени стерео микрофони. Освен че може да работи със софтуера за настройка TuneDesktopна Logitech за задаване на приближението, цветовете, контраста и остротата на картината, тя предлага технологии за напълно автоматична настройка, така че винаги да изглеждате добре, без нужда от сложно конфигуриране.

Logitech C920 лесно ще застане на върха на вашия екран и ще работи безупречно с на практика всеки софтуер за видео разговори, тъй като е сертифицирана за повечето такива приложения.

Е, след като техниката вече е на топ ниво, решихте ли какво да облечете за следващата онлайн среща?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР