13 въпроса към… актьора Филип Аврамов

Лилия Или_ева 24 December 2021

В рубриката ни "13 въпроса" говорят хората, които ни вдъхновяват и ни карат да вървим напред. Хора на различни възрасти и с различни професии. Обръщаме се към тях с желанието да поговорим искрено и да чуем гледната им точка за нещата от живота.

Този път наш герой е актьорът Филип Аврамов, който можете да гледате в новия български филм „Чичо Коледа“. Сюжетът е много забавен. Преплитат се съдбите на таксиметров шофьор и момиче, готово на всичко, за да осъществи мечтата си, на улични музиканти с добро сърце – всеки със своята любов, приятелство, тъга и щастие. Всеки от тях търси онова, за което жадува най-много - семейство, прошка, любов, приятелство.

Не се колебайте! Отивайте на кино! А преди това, ето 13-те отговора на Филип Аврамов на нашите 13 въпроса.

 С какво те изкуши възможността да играеш ролята на Чичо Коледа?

С ясен и подреден сценарий и с точните хора би могло да се случи така, че филмът да прескочи и родната ни граница

Какво разбра за себе си от работата ти във филма „Чичо Коледа“ …

Разбрах, че много ми отива да съм милионер. Жалко, че в България и аз и моите колеги няма как да натрупаме толкова пари…все пак тук не е Холивуд, както ми казват често - мащабът е различен.

Мечтата, за чието сбъдване си готов на всичко, е…

Децата ми да са щастливи и здрави.

Има ли безусловна любов?

Има, виждаме я в очите на децата, на домашните любимци и извънредно рядко – в някой човечец

Кое те прави щастлив и кое - нещастен?

Много неща ме радват, обикновено все свързани с лични и професионални успехи. Няма нищо по-хубаво от добре свършената работа, независимо дали говорим за сцена или в човешки аспект. Щастлив съм когато видя някой да проявява съчувствие и съпричастност към друг.От друга страна, излизам извън кожата си, когато стана свидетел на всякакъв вид несправедливост.

Как изглежда твоята Коледа?

Не по-различно от на всички. Тяе време за семейството и домашен уют. Време за надежда и за благопожелания, както и време за моите приятели, с които не се виждам често.

Какво си си пожелал да ти донесе добрият старец?

Пожелах си тази година да достигна 50 000 последователи в Инстаграм, както и да имам успешна премиера на новия ми авторски стенд ъп, със заглавие „Защото съм известен“. Премиерата му ще е в началото на 2022 г.

Коя е щастливата ти причина да искаш да се събудиш всяка сутрин?

Да продължа да бъда човек въпреки всички предизвикателства, пред които се изправям ежедневно и ако в края на вечерта съм успял – съм щастлив

Кого следваш в Инстаграм?

Следя мои колеги – български и световни звезди, особено напоследък. Не знам дали знаете, но аз навлязох в социалните мрежи само преди месец и главната причина, поради която се пречупих да го направя, е, че голяма част от материала, който пиша за стендъп шоуто ми,се базира на реални случки, хора и истории.

Преобличал ли си се като дядо Коледа, за да дадеш подаръци на деца?

Да разбира се, кой мъж не го е правил…до момента, в който ми дръпнат брадата и установят плоската измама

Защо дядо Коледа носи червено?

Малко известен факт е, че червеният цвят на Дядо Коледа е наложен покрай мащабна рекламна кампания в началото на миналия век.

Имаш ли детски спомен, свързан с добрия старец?

Моите детски спомени са свързани само с Дядо Мраз, тогава Коледата във вида в който и се радваме в момента, беше абсолютно забранена и по-този начин далеч по-примамлива.

Какви са отношенията на твоите дъщери с дядо Коледа?

Голямата започна да разбулва мистерията около него и виждам, че вярата и се разклаща в последно време. А малката, слава Богу, все още невинно, по детски, си чака подаръка под елхата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР