Сара Джесика Паркър застана на страната на жените

eva.bg 21 December 2021

Скандалът с актьора Крис Нот набира все по-голяма сила и се стига до момент, в който трябва да се вземат страни. Малко след излизането на премиерните епизоди от продължението на сериала „Сексът и градът“ 67-годишният актьор, когото познаваме с ролята на Тузара, бе обвинен в сексуално насилие.

В The Hollywood Reporter бе публикувана статия, в която две жени, които не разкриват самоличността си, разказват за травматичните си преживявания отпреди години – едната случка е от 2004 година, а другата от 2015-та.

Покрай обвиненията Крис Нот загуби редица рекламни сделки, а наскоро стана ясно, че го отстраняват и от филма The Equalizer. Очевидно филмовата и рекламна индустрия застана на страната на жените.

Сега и екипът на „Сексът и градът“, включително Сара Джесика Паркър, трябваше да коментира случващото се И Паркър предпочете да защити дамите.

Дълбоко сме натъжени от обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които решиха да споделят публично болезнените си преживявания. Знаем, че това е много трудно да се направи и ги поздравяваме за стореното”, се казва в официални изявления на всички онлайн канали, свързани със „Сексът и градът“ и продължението „Просто ей така“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР