Жените и трансформиращата сила на промяната

20 December 2021

Вдъхновяващи истории от вдъхновяващи жени, свързани от трансформиращата сила на промяната – това бе темата на първото събитие, организирано от женския блог Women Inspirations.

Водещ на дискусията бе известната журналистка Ива Дойчинова, а участие в нея взеха Биляна Савова, Ина Дамянова, съпругата на Лео Лучия Андреучи и още няколко дами с вдъхновяващи истории, свързани с промяната и силата, която носи тя.

Всяко изпитание, през което минаваме ни прави още по-силни и ни разкрива нова частица от нас и от това, колко силни и смели можем да бъдем стига да слушаме вътрешния си глас!

И в същото време чрез историите, споделени и разказани по този невероятно истински и откровен начин, искам да запаля искрата за промяна и за следващата стъпка, която сте готови да направите по пътя към постигането на своите мечти!”, казва създателката на блога Люси Малчева.

Мисията на блога www.women-inspirations.com е да помага на жените да осъзнават своята вътрешна сила чрез личния пример и споделените истории. Да се създаде платформа, в която жените да срещат подкрепа и да черпят идеи и вдъхновение, за да сбъдват мечтите си и да променят себе си и света, в който живеем.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР