Съвършеният класически стил, който е тук, за да остане

Вече не питаме „Колко е часът?“, а „Това новият GT 3 ли е?“

eva.bg 19 December 2021

Да, това е новият Huawei Watch GT 3. И изглежда толкова стилно, че няма как да останем безразлични. Освен дизайна му всяка модерна жена ще оцени и неговата функционалност, защото отдавна отмина времето, в което избирахме „по красота“.

Но да започнем малко по-отдалеч. Модата, както всички знаем, е начин да изразим личния си стил. С носенето на определени дрехи можем да подобрим настроението и самочувствието си и да събудим приятни спомени и изживявания. Телефони, часовници, слушалки, всякакви умни джаджи, без които вече май не можем да си представим живота си, набират все по-голяма популярност и заслужено делят роля с облеклото за изразяването на нашата личност, характер и стил. Смарт часовниците са аксесоар, но те притежават и много по-голям потенциал. Откриваме все по-женствени и красиви модели сред тях, а благодарение на многобройните си функции те ни насърчават да се грижим по-добре за здравето си. Позволяват ни да придобием по-добър поглед върху себе си и да открием от какво се нуждаем и какво ни прави щастливи. Watch GT 3 е не само аксесоар и часовник, а верният и дискретен личен асистент, който пасва на китката ни, на стила ни, на визията и ритъма ни на живот.

Този декември на българския пазар се появиха 4 нови варианта на GT 3 серията на Huawei. По-малкият Watch GT 3 с 42 мм корпус (дамски) е с метална верижка в цвят Light Gold Milanese или бяла кожена каишка. По-големият Watch GT 3 с 46 мм корпус (мъжки) е със стоманена верижка или черна каишка от ергономичния флуороеластомер. Дамският вариант вече поддържа приемане на обаждания през Bluetooth свързаност със смартфон.

Изключително много ни впечатли, че новите попълнения са вдъхновени от природата и нейната безгранична красота. Дамският вариант напомня за сутрешната роса, чиито мекота и деликатност са пресъздадени в дизайна му. Линиите и формите на тялото представят елегантността на природата, която идеално пасва на актуалната модна тенденция за изисканост и минимализъм. Заобленият дизайн и първокласните материали поставят Watch GT 3 много по-близо до класическите часовници.

Моделите са ултралеки, но не и за сметка на стабилност и надеждност. Предният корпус на серията е изработен от неръждаема стомана, която е лека и здрава, устойчива на топлина и студ. Задната част е от композитен материал, състоящ се от полимерни влакна, за повишена здравина. В сравнение с предишното 1,3-инчово поколение, GT 3 разполага с по-голям екран, а 3D прозрачното извито стъкло осигурява възможно най-добро изживяване във всяка точка на фокусиране.

За да предостави още по-персонализирано изживяване, новият смарт часовник поддържа и персонализирани циферблати. Налице са около 10 000 дизайна, от по-смели до по-минималистични, елегантни или просто функционални – можем да изберем този, който отговаря на нашето облекло, настроение или план за деня. Независимо дали за спортуване или за елегантна вечеря, разполагаме с циферблат, който ще се съобрази с всеки повод. 

Защо определяме Watch GT 3 като личен асистент и изобщо животът ни нуждае ли се от такъв? Да, нуждае се. И най-вече ние. В забързаното ни ежедневие със стотици неща, за които да мислим и които да правим, наред с тях да отделим време и за себе си, сме безкрайно благодарни, когато в хаоса успеем да въдворим ред. И когато осъзнато и честно можем да кажем „Грижа се за себе си!“. Този смарт часовник няма да ни предаде, защото има завидно дълъг живот на батерията – до 7 дни за дамските модели. Освен това може бързо да бъде зареден директно от смартфон Huawei.

Благодарение на технологията TruSeen™ 5.0+ можем да си следим пулса и кислородното насищане на кръвта денонощно, както в покой, така и по време на тренировки. В комбинация с 24/7 следене на пулса, GT 3 обръща внимание още на дишането, стреса и менструалния цикъл. Технологията за проследяване на съня HUAWEI TruSleep™ 2.0 пък предоставя подробни данни и предложения за подобряване на качеството му. 

Здравословният лайфстайл е комбинация от елементи, които ни помагат да останем в нужния баланс. За лесното им проследяване работи обновеното приложение, което може да се изтегли от AppGallery за потребителите на Android и AppStore за тези на iOS. То позволява задаване на персонализирани ежедневни напомняния, като например за приемане на вода, лекарства, медитации, своевременно приготвяне за сън. Часовникът предлага и персонализирани тренировъчни програми според физическото ни състояние и спортни навици. И дори ни напомня да съхраним доброто си настроение.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР