Красивата усмивка е здравата усмивка. И тя не трябва да боли

Panasonic знае това и създава електрическа четка за зъби като никоя друга.

eva.bg 18 December 2021

Знаете ли, че пародонталното заболяване е най-често срещаното заболяване сред европейците? Особеното при него е, че се развива незабележимо, до момента, в който не стане твърде късно за реакция. Ето защо дори и да не изпитваме болка в зъбите и венците, е важно да се грижим превантивно за здравето им.

Тази грижа включва две основни неща – контролни прегледи при зъболекар и подходяща четка за зъби. Не споменаваме пастата за зъби не защото тя е без значение, а защото ако четката не е избрана добре, каквато и паста да ползваме, резултатът ще е далеч от желания. Panasonic знае това и създава електрическа четка за зъби като никоя друга. Новият модел EW-DC12 съчетава в себе си усъвършенствана грижа за пародонталните джобове, за здрави венци и зъби. 

След обстойни проучвания брандът разработва тази четка за зъби, давайки предимство на нежната грижа за пародонталния джоб, която е по-ефективна от традиционното четкане. EW-DC12 внимателно отстранява плаката и бактериите от пародонталните джобове и това е възможно благодарение на комбинацията между три уникални постижения, които работят в пълен синхрон: екстра фина четка за зъби, звукови вибрации от линеен мотор и хоризонтално движение на четката.

Четката е с косъмчета с диаметър само 0,02 мм, за да влизат внимателно в пародонталните джобове за почистване и защита. Проектирани с мисъл за най-чувствителните зъби и венци, 3-милиметровите връхчета на космите достигат оптимална дълбочина, без да предизвикват усещане за дискомфорт. Това позволява нежно премахване на скритата плака и бактерии. Високоскоростните екстра фини вибрации (31 000 движения за минута, нещо, което няма как да се постигне на ръка) са изключително ефективни и свеждат до минимум натоварването върху зъбите и венците. Електрическата четка за зъби Panasonic EW-DC12 използва и хоризонтално движение, за оптимално отстраняване на плаката и бактериите.

Забравете за всяко притеснение, защото дори ако венците ви са особено чувствителни, електрическата четка EW-DC12 се грижи нежно за тях, достатъчно е само да изберете режим Sensitive. Моделът поддържа още два режима – Regular и Soft. Сред другите умни функции са LED дисплей, който информира кога да се презареди батерията; възможност за запаметяване на последния използван режим; мек старт за плавно начало на миенето на зъбите.

И накрая, но не и по важност. Електрическата четка Panasonic EW-DC12 е с изключително елегантен дизайн. Докато се грижи за здравето на вашата усмивка, самата тя ще предизвиква усмивки, пасвайки чудесно на интериора и на най-стилната баня.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР